Skip Navigation Links

Vali Lekesiz ve Bozatlı Ailesi..

Hatay Valisi Sayın Celalettin Lekesiz’e hayranlığım ve desteğim artmaya devam ediyor.

Gazete Köşesi   A+a-

Vali Lekesiz ve Bozatlı Ailesi..
Hatay Valisi Sayın Celalettin Lekesiz’e hayranlığım ve desteğim artmaya devam ediyor.
Öyle bir adam ki, her konuda bilgili olduğu gibi, sorumlu olduğu Hatay ilinin tüm ihtiyaçlarının çözümü için bir B planı mutlaka var..
Hatay, neredeyse tüm eğitim sorununu çözmüş durumda..
İmkanı olan işadamlarını hayırseverliğe özendirerek okul yaptırmaya teşvik eden Vali Lekesiz’in Hatay’a hizmeti çok önemli bir konumda..
Göreve geldiği günden bu yana, Hatay’ı karış karış gezen, toplumun her kesimine ulaşmak gayretiyle 24 saat çalışma içerisinde..
Aylar önce bir haber yayınladık.. Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’in işadamlarını ziyaret turlarından bir tanesiydi..
O haberde bir okul müjdesinden filan bahsetmediği gibi, ziyaretin muhteviyatı ve sonucu ile ilgili çok hassas ifadeler vardı..
Sayın Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’in ziyareti Bozatlı ailesinin işyerineydi..
O ziyaretin ayrıntıları okul protokol töreninde deşifre oldu..
Vali Lekesiz, ziyarette verilen sözün yerine getirildiğini söylerken, aynı zamanda o ziyarette bir okul sözü aldığını ifade etmiş oldu.
Yakup Bozatlı, yatırımları ve istihdama katkısı ile onlarca ülkeye ihracatıyla Türkiye’nin en saygın işadamlarından bir tanesi..
Tabi ki oğlu Abdullah Bozatlı da aynı yolda ve başarılı çizgisiyle babası Yakup Bozatlı’yı takip ediyor..
Neredeyse basına bilgi vermeden protokol yapılacak, temel atılacak ve Yakup Bozatlı Ticaret Meslek Lisesi de sessiz sedasız eğitim-öğretime başlayacak!
Bu kadar sessiz ve bir elin verdiğini diğer elin görmediği bir şekilde organize olunurken, törende Vali Lekesiz’in övgüleri karşısında arada kızaran ve terleyen Yakup Bozatlı ve oğlu Abdullah Bozatlı’yı gördük..
O kadar mütevazı bir aile ki, gelecekte bir çok okul projesine daha imza atmak arzularını dile getirirken, oldukça itinalı davrandılar..
Vali Lekesiz’in övgüleri karşısında da oldukça mütevazı bur duruş sergileyerek de hayırseverliğin onurunu ve şerefini layıkıyla taşıyacaklarını göstermiş oldular..
Bugün Yakup Bozatlı Ticaret Meslek Lisesi ve yakında eşi Sınıf Öğretmeni Adalet Bozatlı İlköğretim Okulu ve daha ileriki yıllarda da Abdullah Bozatlı ve eşi Ebru Yıldız Bozatlı adlarına okullar yaptırarak hayırseverliği zirveye taşıyacak bir aile var karşımızda..
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum!
Bozatlı ailesinin şirket adı ve ticari faaliyetlerinde iştigal ettikleri alanlara ilişkin ne haberde ne de bu yazı içerisinde tek bir cümle yok!
Çünkü ticari ünvanlarıyla hayırseverliğin karışması taraftarı değiller ve böyle düşünerek de alkışın kralını sonuna kadar hak ettiler..
Bozatlı ailesine sevgilerle..
 

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet