Skip Navigation Links

Bilmiyordum !

Siyaset gündemi o kadar sert dönüşler yaşatınca biz de bazı ayrıntıları kaçırabiliyoruz...

Gökhan GÖKPINAR

Gazete Köşesi   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi konusunda ısrarla Lütfü Savaş'ın gitmesi gerektiğini yazarken, CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki'nin Başkan Savaş konusunda ısrarcı olduğunu zannetmiştim !
Partiye bağlılık, Hatay Büyükşehir başta olmak üzere, bir çok ilçeyi alabilmek adına önemli istişareler yaptığını, ortak akılla yeni aday arayışında titiz çalıştığını yeni öğrendiğim Hakan Tiryaki, Hatay Büyükşehir Belediyesi'ni çok az farkla kaybetmesine rağmen, 44 yıl sonra Dörtyol'u yeniden Chp'ye kazandırdı, İskenderun'da yine küçük farkla kaybetmesine rağmen meclis üstünlüğüyle iktidara ortak oldu.
Samandağ'da tablo açık ve net tepkiler belliydi ama Arsuz ve Defne'de sağlam zaferler elde etti.
Önyargılı olduğum Hakan Tiryaki'nin Hatay siyasetinin yetiştirdiği önemli bir değer olduğunu farkedeli daha bir kaç gün oldu.
Kişilere değil, CHP'nin iktidarına hizmet etmek adına tüm saldırı ve ağır eleştirileri göğüsleyen Tiryaki'nin, istifa kararının genel merkezde kabul görmemesi ise başarının netlik itibariyle tescili anlamına gelir.
Hakan Tiryaki'nin görevine devam etmesi, Partinin iktidar yürüyüşünde hiç yorulmadan çalışacak ekibi kurmasına herkes destek vermelidir.
Önyargı !
Hem de benim gibi biri Önyargılı olursa özür mahiyetinde bir yazı zorunluluk olur.
Hatadan dönmek önemli bir erdemse eğer, Hakan Tiryaki konusunda hatamı düzetlmem gerekiyordu.
Yıllardır değişmeyen küçük hesaplar yapan bir yapının esiri olmuş CHP Hatay'ı prangalarından kurtarmak için mücadele eden isim Hakan Tiryaki'yi yürekten kutluyorum.
Binlerce sevdalısını partiden soğutan diasporanın yıkıldığını görmek tüm CHP tabanını sevindirmişken, hiç vakit kaybetmeden küstürülmüş, partiden uzaklaştırılmış, dışlanmış kim varsa Hakan Tiryaki'nin liderliğinde kucaklanmalı, Partinin kapıları ardına kadar yeniden açılmalıdır.
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet