Skip Navigation Links

THY'nin Yaptığı!!!

THY’nin Yaptığı!!!   Geçtiğimiz hafta içerisinde herkesin Türkiye

Gazete Köşesi   A+a-

THY’nin Yaptığı!!!
 
Geçtiğimiz hafta içerisinde herkesin Türkiye geneli ve yerel medyadan takip ettiğiniz bir acı olayımız vardı.
Henüz 32 yaşında 3 çocuk babası dünya iyisi bir kardeşimizi kaybettik. Nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun..
Vefat haberiyle sarsılırken, ikinci bir sarsıntıyı da Suudi Arabistan hükümetinin ağır işleyen bürokrasisinden dolayı yaşadık.
Aile çaresiz ve doğal olarak da yıkılmış durumdaydı.
“Ne yapabilirizi” düşünürken, Adalet Bakanımız Sayın Sadullah Ergin’i arayarak işe başlamanın doğru olacağına Kuzenim Avukat Naim Gökpınar’la birlikte karar verdik..
Yoğun hükümet çalışmaları ve gündemle, doğal olarak ulaşmamız biraz sorun oldu ama sonrası için milyonlarca kez teşekkür etmek istiyorum.
Sayın Ergin’e gerek Adalet Bakanlığı özel kalemden, gerekse AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Avukat Abdülkerim Güven’in çabaları sonucu ulaştık.
Kuzenim Avukat Naim Gökpınar’la yoğun bir şekilde cenazemizi Suudi Arabistan’dan en kısa sürede getirmek için uğraşırken, en büyük desteği Adalet Bakanımız Sayın Sadullah Ergin’den gördük.
Sayın Bakanımız Sadullah Ergin’e ailemiz adına bir kez daha teşekkür etmek istiyorum..
Hatay’ın gururu Has Turizm Sahipleri Kara ailesinin medarı iftiharı CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Sayın Ayhan Kara, Suudi Arabistan’daki müdürlerine verdiği talimatla, işlemlerimizin hızlanmasına katkı sundu..
Bir anda çaresizlikten umuda dönüşen bir süreç başladı..
Acımızı yaşarken en derinden, yapabileceğimiz tek şey, cenazemizi memleketi Akçalı Beldesi’ne en kısa sürede getirip, toprağa vererek huzura ermesini sağlamaktı.
Acımızı paylaşan, cenazemizin memleketine en kısa sürede getirilmesini sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara sonsuz teşekkürler..
Tam Suudi Arabistan’da bürokratik işlemler bitti de cenazemiz yola çıkacaktı ve bu yönde hazırlıklarımızı yapmışken, ağabeyinin cenazesini getiren kardeş Metin Gökpınar İstanbul’a indi ama uçakta cenaze yoktu..
Bu haberle bir kez daha yıkıldık ve öfkelendik..
Adalet Bakanlığı nezdinde girişimlerimiz sonucu, Sayın Bakanımız Sadullah Ergin’in talimatıyla cenazenin akibeti araştırıldı ve duyduklarımıza inanamadık.
Beni arayan THY yetkilisi, Medine Hava Limanı yetkililerinin eksik evrak nedeniyle cenazeyi uçağa bindirilmesine izin vermediğini söylerken, bu kadar basit bir yalanın tarafıma söylenmesine bir kez daha kızdım..
Eksik evrak olması halinde cenazenin Medine Hastanesi morgundan çıkarılması ve Medine Hava Limanına götürülmesi dahi söz konusu olamazdı. Bu basit yalana çok öfkelendim..
Halbuki, uçağın küçük olması, cenazenin Medine hava limanına kalkıştan 45 dakika önce getirilmiş olmasının, Uçak Pilotunun cenazeyi özellikle yüklemediği gerçeğini ortaya çıkardı.
Salı günü öğleden sonra defnetmek üzere hazırlıkları tamamlanan sevgili kardeşim Gökhan Gökpınar, ertesi gün sabah 10.00 sularında toprağa verilebildi. Türk Hava Yolları yetkilileri, kendilerini bir skandaldan kurtarmak çabası içindeyken, yaşadığımız acıların farkında bile değillerdi.
Kuzenim Avukat Naim Gökpınar, Türk Hava Yolları’nı neden olduğu mağduriyetten ötürü mahkemeye vereceğini söyledi.
Diriye saygısı olmayanın ölüye saygılı olmasını beklerken, Suudi Arabistan hükümeti yetkililerinin sorun çıkarmasını beklerken, Türkiyemizin saygın olduğunu düşündüğümüz ama hepimizin acısını ikiye katlayan Türk Hava Yolları’ndan darbe aldık..
Velhasıl cenazemizi toprağa verdik ve binlerin gözyaşları sel olup akarken, acımızın büyüklüğü nedeniyle daha fazla yazamayacağım..
Nur içinde yat, mekanın cennet olsun Gökhanım.
Detayları sizlerle paylaşmağa devam edeceğim..
 


Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet