Skip Navigation Links

Savcı Görevini Yaptı..

Savcı Görevini Yaptı.. Bugüne kadar bölgemizde yapılan her yatırıma, çakılan her &cced

Gazete Köşesi   A+a-

Savcı Görevini Yaptı..
Bugüne kadar bölgemizde yapılan her yatırıma, çakılan her çiviye, istihdama sunulan her katkıya destek verdim, çeşitli bahanelerle karşı olanlara da en ağır yanıtları verdim.
Ama öyle bir yatırım yapıldı ki, bu yatırıma izin veren ve hatta göz yuman Akçalı Belediye Başkanı Sayın Ali Sabahoğlu’nun tavrı akıllara durgunluk verdi.
Çünkü sanayi tesisi yatırımı “Sanayi Bölgesi Olmayan” bir arazi üzerinde, ruhsatsız bir şekilde ilerliyordu. Ruhsatsız olması nedeniyle mühürlenmesi gereken inşaat hızla tamamlandı ve hatta iş daha ileri gitti üretime geçildi.. Üretilen hazır beton, yine hazır beton firmasının mikserleri tarafından inşaatlara taşınmaya devam etti.
Yani ruhsatsız sanayi tesisinin mühürlenmemesi bir yana, bu kez üretimi de engellenemedi. Böylece Akçalı Belediye Başkanı Sayın Ali Sabahoğlu da kanunsuzluğa göz yumarak suç işledi!!!
30 Haziran 2011 tarihinde bölgenin güçlü haber portalı 8. Gün Haber www.hatayhaberleri.org ve akabinde 8. Gün Gazetesi’nde yer alan “Akçalı Belediyesi’nden Pis Kokular Yükseliyor” başlıklı haberde Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsız cumhuriyet savcılarını göreve davet etmiştik ve hatta iddialara konu Akçalı Belediyesi ve hazır beton şirketinin yine Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsız mahkemelerinde haklarını arayabileceklerini duyurmuştuk..
Ben vicdanen ve etik olarak görevimi eksiksiz yaptım..
Ve İskenderun’un Cumhuriyet Savcısı haberi ihbar olarak kabul etti..
Bölgemizde görev yapan cesur Cumhuriyet Savcılarımız, İskenderun Kaymakamlığı’ndan olayı soruşturmak için “Muhakkik” talebinde bulundu. Ve sonunda Muhakkik tayin edildi ama şüphelerim artarak devam ediyor.
Bu ve bunun gibi kanunsuzlukların üzerine en sert bir şekilde gidilmeli ve hatta memleketi babasının çiftliği zannedenlere de gerekli yanıt, yine Türkiye Cumhuriyeti’nin Bağımsız Mahkemeleri tarafından verilmelidir..
Hiçbir zaman yatırıma karşı olmayan ve hatta sonuna kadar destek veren bir kişi olarak, özellikle turizm alanında gelişmesini çok istediğim Arsuz yöresinde çevreye duyarlı yatırımların oluşmasını istiyorum.. Eğer sanayi tesisi kurulacak ise de, yöre belediyelerinin ortak bir çalışma ile sanayi bölgesi ilan edecekleri bir geniş bir arazide yapılabilir.
Tarım, turizm ve yaşam alanlarından uzak noktalarda yapılacak sanayi tesisi yatırımlarını sonuna kadar desteklemeğe de hazırım..
 
 
 
 


Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet