Skip Navigation Links

Nokta !

Deyim yerindeyse fillerin depiştiği günlerden geçiyoruz !

Gökhan GÖKPINAR

Gazete Köşesi   A+a-

 Nokta !
 
Deyim yerindeyse fillerin depiştiği günlerden geçiyoruz !
Ne oldu, ne oluyor anlayabilen yok...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, her fırsatta konuşmalarında atanmış ve seçilmişlere uyarılarını en yüksek tonda yaparken “Aziz Türk Milletini, kibirleri boylarını aşan muhterislere kesinlikle kurban edemeyiz” diyor !
Umarım mesaj alınmıştır...
Emin olun olup bitenlere çok da anlam yüklemek istemiyorum !
Neyin kavgası, neyin mücadelesi hiç zikretmek dahi istemiyorum ...
Konuşmak, yazmak gerekecek olsa saatlerce konuşulur, sayfalarca yazılır çizilir de, siyasette ebedi dostluk ve ebedi düşmanlık olmadığını en iyi bilenlerdenim !
Bu nedenledir ki, dün dost olanların bugünkü kavgasında taraf olmanın yanlış olacağı kanaatiyle, bir süre sonra da yeniden kucaklaşmanın da mümkün olabileceğini de not düşmeliyim !
 
Beni ilgilendiren tarafı, kentin huzur ve güven ortamında olması, her bireyin sıkıntılardan arınmış, gelecek kaygısı duymadan, zorunlu ihtiyaçlarının karşılandığı, şehircilik adına, insani ihtiyaçlarının eksiksiz karşılanması adına herşeyin yolunda olması, atanmış veya seçilmiş her kim olursa olsun vatandaşı şefkatle kucaklaması...
 
AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti Vs...
Hiçbiri umrumda değil !
Siyaset üstü, vicdani ve insani bakıyorum...
Aslolan milletin huzuru, güvenli şehirlerde yaşaması ...
 
Derdimiz çokken, birilerinin kayıkçı kavgası, başka bir deyişle it dalaşı yapıyor olması, birbirlerine karşı güçlerini test ediyor olması zerre-i miskal kadar sorunları büyütüyor olması, enkaz edebiyatıyla milleti aldatması, çözüm makamını sorunlara sorun katma makamı gibi kullanıyor olması hiç ama hiç doğru değil !...
Zaman hızla akıp giderken, kaybedecek tek bir dakikamız bile yokken, herkes aklını başına toplamalı, millet menfaatini tüm şahsi hesaplarının üstünde tutmalıdır !
 
Benden son uyarıdır ki, çok tehlikeli oyunların kurgulandığını gözlemlediğim bugünlerde, kent huzurunun ve güven ortamının bozulmak istendiğini de en net görenlerdenim !
Çiğ yemeyenin karnı ağrımaz ki, geçmişi şaibelerle, karanlık ilişkilerle dolu küçük bir kesimin çirkin oyunlarına kimse pabuç bırakmaz, bırakmayacaktır da !
Devletin hafızası yanılmaz, unutmaz, kurumsal hafıza ki her zaman kendini tazeler, bekler bekler ve gereğini yapar !!!
Benden söylemesi !
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet