Skip Navigation Links

Fıstık Gibi Şehirde Fıstık Gibi Adam

Osmaniyeyi Tanıtma Derneği Genel Başkanı ve Başak Gazetesi Sahibi Bahri Çolpan'la yine fıstık gibi muhabbet ettik.

Gökhan GÖKPINAR

Gazete Köşesi   A+a-

 Fıstık Gibi Şehirde Fıstık Gibi Adam
Fıstık gibi Osmaniye'de Fıstık gibi kral meslektaşım Osmaniyeyi Tanıtma Derneği Genel Başkanı ve Başak Gazetesi Sahibi Bahri Çolpan'la yine fıstık gibi muhabbet ettik.
Tek derdi Osmaniye !
Sadece fıstık değil, Osmaniye OSB'de yıllardır devam eden yatırımları da yakından takip eden Gazeteci Bahri Çolpan, memleketinin gelişmesi için atılan her adımı, her yatırımı destekleyerek de katkılarını sunmaya devam ediyor.
Yıllar önce İstanbul'da gazetesini faaliyete geçiren meslektaşım Başak Gazetesi Sahibi Bahri Çolpan, Osmaniye'nin yeterince tanınmadığını anlayınca memleketine dönüş yapmaya karar vermiş. Ogün bugündür de Osmaniye'nin tanıtımı için çok çalışıyor, tüm STK'ların ve siyasetçilerin önünde ilerlerken, hiçbir çıkar ve menfaat gözetmiyor.
Fıstık gibi ama yeterince tanınmayan Osmaniye için bir çok çalışma yapan Gazeteci Bahri Çolpan, tanıtım için şık amblajlarda fıstık ve ffıstık mamüllerinin olduğu bir çok işe de imza atmış. Mücedelenin ardından Osmaniye'den binlerce kişi eşine dostuna Türkiye'nin dört bir yanına ve hatta yurtdışına şık ambalajlarda fıstık ve fıstık mamüllerinden göndermeye başlamış.
Hikayesi o kadar güzel bir adamdan bahsediyorum ki, Bahri Çolpan'la sohbet ederken yanımıza kendi halinde bir vatandaş geliyor, selam veriyor ve Allah razı olsun senden, yedirdin, giydirdin, ailemin tüm ihtiyaçlarını giderirken mazlumun ve mağdurun yanında oldun diyerek de dua ediyor.
Gözümle görmesem, kulaklarımla duymasam belki yok ya derdim de, vatandaş öyle güzel dualar ederken, Bahri Çolpan meslektaşım da mahçup bir tavırla estağfurullah diyerek suskunluğunu koruyor.
Ne güzel bir adamsın sen öyle Bahri Çolpan, mesleğinden eldre ettiğin küçük de olsa gelirini garip gurabanın mutluluğu ve huzuru için kullanıyor.
İyi ki varsın Bahri Çolpan, fıstık gibi sohbetin geniş gönlünle seni daha iyi tanımak benim için de mutluluk oldu, gurur oldu. 
İyi ki varsın
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
yazar'ın diğer yazıları
makale kategorileri
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet