Skip Navigation Links

Keleşoğlu: Atalar Koleji Kesinlikle Kapanmıştır!!!

Özel Atalar Koleji ile ilgili yapılan spekülasyonlara son noktayı İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu koydu.

Eğitim   A+a-

 
  Keleşoğlu: Atalar Koleji Kesinlikle Kapanmıştır!!!
 
   Özel Atalar Koleji ile ilgili yapılan spekülasyonlara son noktayı İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu koydu.
 
  Kapatılmadığı yönündeki dedikodular üzerine haber merkezimizin sorularını yanıtlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Keleşoğlu, bakanlığın kapatma kararı sonrası işlemlerin yürütüldüğünü ve geriye dönüş olmadığı nı söyledi.
 
  Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Kapatma!” kararının uygulandığını belirten Keleşoğlu, kapatmaya yönelik işlem ve tespitlerin emniyet tedbirleri eşliğinde müfettişler tarafından yapıldığını söyledi.
 
  Keleşoğlu açıklamasında, “Özel Atalar Koleji, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kapatılmıştır. Kapatma kararı ile ilgili işlemlerin ve yerinde tespitlerin yapılması için de, emniyet tedbirleri alınarak müfettişlerimiz tarafından gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin mağdur olmaması için de, talep olduğu müddetçe istenilen devlet okuluna nakilleri yapılmaktadır” dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (7) adet yorum var.
Ahmet 28 Ekim 2013 Pazartesi
Bende şaşırıyorum Muharrem Keleşoğlu nasıl hala İskenderun halkının yüzüne bakıyor...Kesinlikle kapanmış okul ne güzel de eğitim veriyor...
hayırsever 8 Ekim 2013 Salı
Bu nasıl bir milli egitim müdürüdür ki böyle talihsiz bir açıklama da bulunuyor. Aynı tarihlerde de yürütmeyi durdurma kararı çıkıyor. Bu satılmışlığını nasıl açıklayacak acaba? Yazık çok yazık. Devletin kademelerine bile girmiş taraf tutmak çıkarları için. Ne neması olabilir acaba hayırsever diye anılan işadamından.
Ben veliyim 20 Eylül 2013 Cuma
Müdür kapandı diyor, kolej yetkilileri durdurduk diyor, okul bahçesinde davullar çalınıyor. Biz velilere okuldan mesaj geliyor, 23.09.2013 tarihinde eğitime başlıyoruz diye. Ama mahkeme kararını internetten okuyoruz. Mahkeme bakanlıktan savunma istemiş, savunma gelince değerlendirilip yeniden karar verilecek diyor. Peki bi daha yürütmenin reddi çıkarsa okul yeniden mi kapanacak. Aç kapa, kapa aç. Burada mağdur olan kim? Tabii ki öğrenciler, veliler. Çözüm getirin lütfen.
kayra 20 Eylül 2013 Cuma
sayın keleşoğlu idari mahkemenin kararını beklemeden bu açıklamayı hangi akla hizmet ile yaptı.gerçi biz hangi akla hizmet olduğunu biliyoruz.vee atalar koleji bugün saat 3 buçuk gibi ankara 8.idari mahkemesinin verdiği kararla tekrar yoluna devam ediyor.bu iş bürokratlarla oynamaya benzemiyor beyler boru değil mahkeme kararı ile tekrar açıldı okul birileri bir taraflarına kına diyeceğim olmayacak yaksın anasını satayım.onlar kendilerini çok iyi biliyor.
Bir Veli 20 Eylül 2013 Cuma
Sayın keleşoglu bundan sonra nasıl bi açıklama yapacaksın bilmiyorum ataların kapandığı felan yok çok öeraktayım sizin adınıza
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet