Skip Navigation Links

Keleşoğlu: Atalar Koleji Kesinlikle Kapanmıştır!!!

Özel Atalar Koleji ile ilgili yapılan spekülasyonlara son noktayı İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu koydu.

Eğitim   A+a-

 
  Keleşoğlu: Atalar Koleji Kesinlikle Kapanmıştır!!!
 
   Özel Atalar Koleji ile ilgili yapılan spekülasyonlara son noktayı İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu koydu.
 
  Kapatılmadığı yönündeki dedikodular üzerine haber merkezimizin sorularını yanıtlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Keleşoğlu, bakanlığın kapatma kararı sonrası işlemlerin yürütüldüğünü ve geriye dönüş olmadığı nı söyledi.
 
  Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Kapatma!” kararının uygulandığını belirten Keleşoğlu, kapatmaya yönelik işlem ve tespitlerin emniyet tedbirleri eşliğinde müfettişler tarafından yapıldığını söyledi.
 
  Keleşoğlu açıklamasında, “Özel Atalar Koleji, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kapatılmıştır. Kapatma kararı ile ilgili işlemlerin ve yerinde tespitlerin yapılması için de, emniyet tedbirleri alınarak müfettişlerimiz tarafından gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin mağdur olmaması için de, talep olduğu müddetçe istenilen devlet okuluna nakilleri yapılmaktadır” dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (7) adet yorum var.
hacı yıldırım 20 Eylül 2013 Cuma
bugün de mahkemeden iptal kararı geldi yani yukardaki açıklamanın tersi. bu açıklama ve haber neye istinaden yapıldı
aziz1980 20 Eylül 2013 Cuma
sayın Muharrem KELEŞOĞLU'na şu soruları sormak lazım. 1- kapatılan bu koleje bugüne kadar kaç defa gittiniz, kapandıktan sonra okula gidip biz mağdur velileri gördünüz mü? 2- olayları yerinde ve görerek ne kadar müdahalede bulundunuz. 3- kolej kesinlikle kapalı deseniz dahi okul kapısı önünde, bahçede ve öğretmenler odasında çok sayıda bulunan şahıslar kim? 4- nakil giden veya gitmek isteyen öğrencilere kayıt yaptıracakları okul müdürleri kayıtta neden zorluk çıkarabiliyorlar?
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet