Skip Navigation Links

Zihin Oyunları

Sohbeti hoş, benim için çok kıymetli biri bana çok güzel bir hikaye anlatmıştı.

Seher Begüm BOR

Gazete Köşesi   A+a-

Seher Begüm BORSeher Begüm BOR 
[email protected] 05330238484 inst:uzmdytbegumbor
Sohbeti hoş, benim için çok kıymetli biri bana çok güzel bir hikaye anlatmıştı. Deney de olabilir bir efsane de.. Çocukluktan anımsadığı bir hikaye. Kaynakçası muamma ama verdiği ders hep aklımda!
 
Bir odada bir adam, elleri ve gözleri bağlı bir şekilde sandalyede oturtulmuş. Koluna bir ateş parçası dokundurulacağı ve bunun karşılığında bilmem kaç bin dolar verileceği söylenmiş adama. Vaziyeti kabul eden adam, usulca ateş parçasının dokundurulmasını beklemiş. Geri sayım başlamış. 10, 9, 8 ..... 3, 2, 1 ve cisim adamın koluna dokundurulmuş.
‘’aaahhh’’ diye bir ses inletmiş odayı. Kolunda ise kocaman bir kabarcık.. Deneyi başarıyla geçen adam, parayı kocaman bir gülümseme ile almış. Tam odadan çıkacakmış ki aklına bir soru takılmış.. Sahi neydi o koluma dokunan ateş parçası? Bu soru üzerine deneyi yapanlar, maşa ile tutuşturulmuş buz parçasını göstermişler. Adam o an anlamış ki, kolundaki o kabarcık, zihninin oynadığı bir oyunun eseriymiş sadece.
 
Beslenme de böyle değil mi ? Yuttuğunuz her lokma kilo aldıracak korkusu ile mi giriyor vücudumuza yoksa bu yemeğe şu anda vücudumun ihtiyacı var ve karşılığını ona vereceğim diye mi? Sahi size kilo aldıran şey bir buz parçası mı yoksa ?...
 
Tek bir kalıba sığdırılmış beslenme oyunlarına gelmeyeceğiniz bir gün geçirmeniz dileğiyle..
 
Savaş Mh. 40. Sk. Belsay Apt. No 1/3 D 12 İskenderun, Hatay
 
 
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
ramazan bayrami 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet