Skip Navigation Links

SIFIR ATIK İçin Sözleşme İmzalandı

Başkan Yavuz Ambalaj Atıklarının Geri Dönüşümü Ve Yeniden Kazanılması İçin Sözleşme İmzaladı

SIFIR ATIK  İçin Sözleşme İmzalandı

Hatay   A+a-

Başkan Yavuz Ambalaj Atıklarının Geri Dönüşümü Ve Yeniden Kazanılması İçin Sözleşme İmzaladı
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan “SIFIR ATIK” projesi ile ilgili çalışmalarına hız kazandırıp
“Ambalaj Atıklarının Geri Dönüşümü ve Yeniden kazanılması için sözleşme imzaladı”
16.01.2020 Perşembe günü saat 11.00’ de Belediye Başkanlık makamında imzalanan sözleşme programına Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Belediye Başkan yardımcısı Muhammet Tolga Üçdal, Çevre Koruma kontrol müdürlüğünden gıda mühendisi Mehmet Ziya Bahadır, Ferhanlar gurubu sorumlu tesis müdürü Hakkı Akbaş katıldı.
Konuyla ilgili kısa açıklama yapan Hakkı Akbaş; “Ferhanlar gurubu olarak Kırıkhan’da yapılacak çalışmalarda her türlü desteği vereceğiz. İmzalanan sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “Katı atıkların ve ambalaj atıklarının geri dönüşümü ile alakalı göreve geldiğimiz ilk günden bu yana önemli çalışmalar yaptık. İmzalanan bu sözleşme ile ülke ekonomimize ve çevreye önemli katkılar sağlayacağımıza inanıyorum. Dünya lideri Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan “SIFIR ATIK” projesinin de temelini atmış bulunuyoruz. Memleketimize hayırlı olsun” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet