Skip Navigation Links

Kökünüz Kurusun ! Bingo ki Ne Bingo ...

Tüm gazeteciler güne operasyon haberiyle uyandık.

Gökhan GÖKPINAR

Gazete Köşesi   A+a-

 Gözümüzü açtığımızda operasyon tamamlanmış, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu beraberinde Hatay Valisi Rahmi Doğan’la açıklama yapıyordu.
Bir çok kez artan uyuşturucu trafiğinin muhataplarının neden yakalanmadığını sorgulamıştım.
Kilolarca, tonlarca uyuşturucu yakalanıyor, muhatapları, baronlarıyla ilgili bir açıklama yapılmıyordu.
İşte o gün de bugündü !
Meğer Devletin istihbarat teşkilatları aylardır teknik takip yapıyormuş ve düğmeye bugün sabah 5 sularında basılmış.
Onlarca polis ve özel harekat ekibi, narkotik köpekleri, ihalar ve helikopter destekli dev operasyonda eşzamanlı 199 ayrı adrese baskın yapılarak 117 şüpheli yakalanmış.
Elleriniz dert görmesin…
Uyuşturucu kullanım yaşının ortaokul seviyesine indiği açıklandığında yüreğimiz ağzımıza geliyordu.
Uyuşturucunun kökünü kurutma operasyonundaki başarıda, uluslararası başta terörle mücadele operasyonları olmak üzere Türkiye’nin yüzakı Milli İstihbarat Teşkilatı, Emniyet İstihbarat ve diğer istihbarat teşkilatlarının yaptıkları teknik ve fiziki takiplerin etkili olduğuna dikkat çekmek istiyorum.
Uzun yıllar önce, istihbarat konusunda ABD’nin CİA, Rusya’nın KGB ve İsrail’in Mossad’ının gözünün içine bakıyor, verdikleri istihbaratın doğruluğunu sorgulamak bir yana, terör örgütleri ile uyuşturucu baronlarına öncesinde bilgi aktarımı yaptıklarını da zaman içerisinde öğrenmiştik.
Artık göbeğini kendi kesen, işlerini kendisi gören, istihbaratını yaptıktan sonra operasyonları başarılı sonuçlarla taçlandıran bir İstihbarat yapısı olduğunu görmek hepimizi gururlandırıyor.
Uyuşturucu ile mücadele, en az terörle mücadele kadar önemlidir ki, bilindiği üzere terörün en önemli finans kaynaklarından biri de uyuşturucu satışından elde edilen gelirdir.
Bu bağlamda, operasyonda emeği geçen tüm devlet kurumlarına, başta istihbarat teşkilatlarımız ile operasyonu yapan tüm polis teşkilatımızın üyelerine minnettarız.
Elleriniz dert görmesin …
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet