Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hain !!!

Hain her zaman haindir !

Gökhan GÖKPINAR

Gazete Köşesi   A+a-

Dün başkasına ihanet eden, yarın illaki sana ihanet edecektir…
Kendi vatanına, bayrağına, devletine ihanet eden, kime ihanet etmez ki?!
Yabancı düşmanlığı veya faşizm değil, kendi vatanımızın ve devletimizin istikbali, milletimizin huzur ve güvenliği için en sert adımların ivedilikle atılması zorunlu hale gelmiştir !!!
Türkiye’nin, Suriye konusunda bölgenin güvenliği, göçmenlerin ülkelerine güvenli bir şekilde dönüşü için uluslararası arenada verdiği mücadele her türlü takdirin üzerinde iken, Suriye Hükümeti ile diyalog meselesi ilk günden beri arzuladığımız bir karardı…
Suriye’de dönen fırıldaklar, çevrilen oyunlar, kurulan terör örgütleri, mağduriyet üzerinden yazılan senaryoların farkında birisi olarak, yıllar öncesinden Suriye’de olayların başladığı ilk günlerden yazmıştım;
Başka Türkiye, başka vatan, başka bayrak yok !!!
Suriyeliler bize sığında da, bizim gidecek yerimiz yok !!!
İnsani ve vicdani bakılan Suriye’li mülteciler meselesinin aslında Türkiye için kurgulanan oyunun perde arkası olduğunu görmemek için ne olmak lazım?
Türkiye’de yerleşik bulunan mülteci statüsünde veya koruma adı altında her ne olursa olsun, yakın bir zamanda başımıza bela olacakları öngörüsü üzerinden baktığımızda, Türkiye’de bir kaos planı devreye konduğunda sokakları karıştıracak militanların hazır olduğunu görüyorum!
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Suriye hükümeti ile diyalog konusunda yaptığı sevindirici açıklamanın hemen ardından fitili ateşleyen birileri, Suriye’nin Azez kentinde Gaziantep Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı parkın önünde gerçekleştirdiği protesto eylemleri, şerefsizliktir, rezilliktir, burada yazılamayacak kadar ağır sözlerden ve hatta kahpelikten ibarettir !
Bugün Azez’de Türkiye’yi protesto edip de Ayyıldızlı Al Bayrağımızı yakanlar, yarın Türkiye’nin çeşitli illerinde benzer provakasyonlara imza atabilirler !
Bu durumda elimizin armut toplamayacağı ve vatanımız için canımızı ortaya koyarak en sert cevabı vereceğimizi bilmeleri gerektiğini hatırlatmak bir yana, hangi ülkeye tabii oldukları önemli olmaksızın ülkemizde ikame eden kim olursa olsun kanunlara, kurallara uymaması halinde en sert şekilde yanıt verebileceğimizi bilmeleri gerekir !
Tabiri caizse, ilk sarı öküz Irak’ı verdiğimiz günden bu yana, Mısır, Libya, Suriye ve belki de sırada Türkiye olduğu endişemizi daha önce de yazmıştım !
Yabancı düşmanlığı ayrı bir şey, kanuna, nizama, kurallara uymayanlara, vatanımıza, bayrağımıza, devletimize saygı duymayanlara en sert yanıtı vermek ayrı bir şey !
Ülkesinde yaşanan savaş ortamından kuyruğunu kıstırmış it gibi kaçan karaktersiz tipler, sahillerimizde saçları jöleli, bakımlı ve itinalı bir şekilde nargile keyfi yaparken, bu vatanın evlatları ana kuzuları bu itlerin kaçtığı topraklarda şehit oluyorsa eğer, en kısa sürede bu itlerden kurtulmamız gerekiyor !
Azez’de fitili ateşlediler !
Bu adımın ardından Türkiye’nin çeşitli illerinde çeşitli provakatif hareketlerin devamı gelebilir, Türk halkı sokağa çekilmek istenebilir, kaos ortamı için hazırlık planları gündemlerinde olabilir !
Bunların tamamını doğru analiz etmek, doğru zamanda doğru adımları atmak ve ülkemizde mukim milyonlarca Suriyeli’den kurtulmamız acilen mümkün olmasa da, marjinal gruplardan başlamak suretiyle sınır dışı faaliyetleri başlamalıdır !!!
Azez’de yaşananları ciddiye alın !
Küçük bir grubun saçmalığı veya öfke patlaması ifadelerini hiç kullanmayın !
Ve gereğini yapın !!!
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş