Skip Navigation Links

Barışmayı Bilmiyorsan Kavga Etmeyeceksin !

Başkan Savaş’la Verimli Buluşma …

Gökhan GÖKPINAR

Gazete Köşesi   A+a-

 İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak, daha önce ziyaretimize gelen siyasi partilerimizin ilçe başkanları ve yönetim kurullarına iade-ı ziyarette bulunduk.
 
MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Akyürekoğlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Barın ve yönetim kurulu, AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, yönetim kurulu üyeleri ve bazı meclis üyelerinin de katıldığı iade-i ziyaret buluşmalarında gayet neşeli, eğlenceli sohbetler gerçekleştirdik.
 
Ziyaret turunda en dikkat çekici olanı ise CHP İskenderun İlçe Teşkilatı oldu.
İGC olarak yapacağımız ziyaretin randevu saati 1 gün öncesinde belliydi ve bu randevuda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr Lütfü Savaş’ın da bulunmak istediği bilgisi CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu tarafından İGC Başkanı Diyap Atar’a iletildi.
Diyap Atar başkanımız da, bu talebe gayet nazik bir şekilde olumlu yanıt verdi.
 
Biz de cemiyet yönetim kurulu olarak randevu saatindeki gecikmeye rağmen ziyaretimizi Başkan Lütfü Savaş’ın geleceği saate göre ayarladık.
Yani demem o ki;
Bu buluşma tesadüf değil, gayet açık ve net randevusu planlı olarak gerçekleşti !
Başkan Savaş’ın sosyal medya hesaplarını her kim yönetiyorsa, bu ziyaretin tamamiyle tesadüf olduğu bilgisiyle paylaşılmış olup, bu paylaşım bizleri üzmüştür !
Gayet olumlu, gayet verimli bir ziyaret oldu.
 
CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu selamlama konuşmasından çok, yaptığı içini döken bir kısa konuşma sırasında ‘Bazı art niyetli kesimler ne derse desin, ne yaparsa yapsınlar, biz başkanımızın arkasında durmaya devam edeceğiz’ diyerek eleştiri yapan bizleri hedef aldı.
 
Hiç şık olmadı Başkan Mansuroğlu !
Biz orada nezaket ziyareti gerçekleştirdik !
Başkan Savaş, bazı soru işaretlerini gideren açıklamalarda bulundu.
Hado Deniz Otobüsü ile ilgili tartışmalara neden olan bazı konuları aydınlatan Başkan Savaş, 00.30 olan hareket saatiyle birlikte yolcuları sarsmadan rahat uyku ortamında ve de denizin en uygun şartları sağladığı bir ortamda gerçekleşmesi için böyle bir karar aldıklarını belirtirken, Girne’ye varışta özellikle akşam saatlerinde farklı şehirlere ulaşımda yüksek maliyetin de düşünüldüğünü söyledi.
Dedim ya, gayet verimli geçti diye!
 
Bu şekilde açıklamalar her zaman düzgün yapılsa kimsenin aklında soru işareti kalmaz.
Ben yaptım oldu, değil de sebebin şeffaf bir şekilde açıklanması gayet iyi oluyormuş.
Biz de yapılan açıklamaları aynen yayınlıyormuşuz!
Başkan Lütfü Savaş’ın olduğu ziyarete katılmamla ilgili bazı eleştiriler ve sorular da geldi.
“Oldukça fazla eleştiri yazıları yazdığın Başkan Savaş’la yüzyüze gelmekten çekinmedin mi?” Dediler, tabiki çok güldüm ve hiçkimse eleştirilemez değildir diyerek, onlara Başkan Lütfü Savaş’ın o meşhur sözüyle yanıt verdim;
Barışmayı Bilmiyorsan Kavga Etmeyeceksin !
Aynı sözü, ziyaret esnasında söz sırası şahsıma gelince Başkan Savaş ve tüm gazeteci dostlarım ve CHP’li arkadaşlarımın huzurunda da söyledim.
 
Kültürümüzde seçilmiş veya atanmış birinin şahsına ve makamına saygıda kusur edilmez, uzanan el havada bırakılmaz, gerekirse memleket menfaatine kucaklaşmak gerekiyorsa, katkı vermemiz isteniyorsa, kucaklaşılır ve destek verilir !
Kinci, egolu, kavgacı biri değilim bu böyle biline !
İletişim kurun, diyaloğu kesmeyin, ulaşılabilir olun, doğru bilgiyi kısa sürede aktarın ve gelin cancana yürüyelim !
Aksi durum olursa zaten yapacak bişey yok !!!
Halkın talep ve ihtiyaçlarının giderilmemesi ve gerçekleştirilmemesi durumunda eleştiri yazıları boyuna devam edecektir…
 
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
ramazan bayrami 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet