Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Fırsatçıları Değil Yatırımcıları Selamlıyorum !

Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik tablo hepiniz malumu…

Gökhan GÖKPINAR

Gazete Köşesi   A+a-

Yatırımcısı, işçisi, memuru, çiftçisi, emeklisi herkes aynı gemide !
Milli birlik ve beraberlik duygusunun en üst düzeyde olmasını arzuladığım bu dönemde, ekonomik tabloyu, krizi fırsat bilip kaos hayal edenlerin olduğunu da bilmek beni derinden üzüyor.
Kocaman yürekleriyle bugünün şartlarında yatırımlarını sürdüren, istihdam yaratan, ihracatını arttırmak, ülke ekonomisine katmadeğer üretmek için çalışan tüm vatan ve millet sevdalılarına selam olsun…
 
Her şartta ve koşulda vatanını, milletini, ülkesini, bayrağını düşünen, en büyük sermayesi yediği ve yedirdiği helal lokma olan aileler var güzel ülkemde…
 
Her zaman gururla yazdığım ve anlattığım Baştuğ ailesi de, bahsettiğim devlete bağlılık ve millete hizmet şiarıyla çalışan, yerli ve milli yatırımlarıyla her zaman gurur abidesi olarak ülke ekonomisine katkı sunan ailelerden birisi…
 
Uzun yıllardır çelik sektöründe faaliyet gösteren Baştuğ ailesi yaklaşık 1500 çalışanı, katmadeğeri yüksek, ülke ekonomisine cansuyu olacak ürünleri ve markalarıyla onlarca ülkeye ihracat yapıyor, ayyıldızlı al bayrağımızı dalgalandırıyorlar..
 
Son olarak Osmaniye OSB’de faaliyeti durdurulmuş, TMSF’ye devredilmiş Offiset mobilya fabrikasını bünyesine katan Baştuğ ailesi, birkaç yıldır atıl durumda olan tesisten yepyeni bir marka çıkardı.
 
BSTOffice büro mobilyaları markasıyla atıl durumdaki bir tesisi yeniden faaliyete geçiren Baştuğ Ailesi, işsiz kalan, evlerine ekmek götüremeyen yüzlerce kişiyi yeniden istihdam ederek, yüzlerce ailenin ocağını ısıttı, yüzlerini güldürdü.
Baştuğ ailesi, atıl durumdaki tesisi almak, yatırıma para harcamak yerine doların yükselişinden, yüksek faiz imkanlarından yararlanıp çok daha büyük bir kazanç elde edebilirlerdi ama yapmadılar !
Devlete bağlılık ve millete hizmet sorumluluğunu unutmayan, hayatları boyunca yatırım yapmak, istihdam yaratmak çabasından hiçbir şart ve koşulda vazgeçmeyen Baştuğ ailesini yürekten kutluyorum…
Şunu unutmayınız ki;
Dayağı yiyenle sayan bir olmaz !
 
Oturduğu yerden ahkam kesip, bu tesisi nasıl aldın, kaça aldın, niye böyle, niye şöyle? Diye atıp tutmak kolay ama bu yatırımları yapmak, bugünün şartlarında ayakta durabilmek, ülkesine, vatanına ve milletine hizmet edebilmek olay !!!
Paradan para kazanmak, yüksek faiz ve dövizin yükselmesinden büyük kazançlar elde etmek yerine, birikimlerini, tecrübelerini yatırıma dönüştürüp yüzleri güldüren, vatanına ve milletine hizmet etmeyi şiar edinmiş, devlete bağlılık ve millete hizmet yolunda aşkla çalışan Baştuğ ailesi ve diğer yatırımcı tüm aileleri kutluyorum.
 
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
öne çıkanlar