Skip Navigation Links

İl Olmayı İstemek ‘FİTNE’ Yaymaksa !...

O zaman baş fitneci benim !

Gökhan GÖKPINAR

Gazete Köşesi   A+a-

 İl Olmayı İstemek ‘FİTNE’ Yaymaksa !...
 
O zaman baş fitneci benim !
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, bir Tv programında “Hatay gibi stratejik bir şehri İskenderun üzerinden ikiye bölme söylemlerini anlamak mümkün değil.
Hatay’ın 15 ilçesi bir bütündür.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk Hatay’ı bize bir bütün olarak emanet etmiştir. Bizler de Hatay’ı gelecek nesillere bir bütün olarak emanet edeceğiz” demiş..
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Yılmaz, oda başkanları. Sivil toplum kuruluşları ve kamuoyunun da bu meseleye omuz vermesine de, “Birlik ve beraberliğe sokulan fitne ve ayrıştırma" diye yanıt vermiş..
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet diliyorum…
Yolumuz;
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur !!!
Bu uğurda canımı ve canımızı verecek milyonlardan sadece biriyim …
 
İskenderun Körfezi ilçelerinde yaşayan binlerce insan arasında İl olmayı çok isteyen herkese Fitneci demek, düpedüz sakilliktir !!!
 
Sevgili Lütfü Savaş, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanısınız…
Yola ilk çıktığında adının baş harflerini yazmaya cesaret edemeyenlerin, rakibin Sadullah Ergin’in ekibinde olarak yazılarında şahsına hakaret edenlerin bir kısmı şuan senin ekibinde !!!
 
O dönem size inanmış bir gazeteci olarak yol arkadaşlığı yaptık !
 
Zaman içerisinde ne kadar değiştiğini, gerçek niyetinin ne olduğunu görünce, yanındaki gerçek fitnatörlerin de desteğiyle aramıza kara kediler girdi ve hala da o kara kediler aynı yerde duruyorlar !!!
 
Güç Zehirlenmesi sonucu kendinizi ;
Erişilmez !
Vazgeçilmez !
Yeri Doldurulamaz ! olarak görmeye başladığınızı hissetmekle beraber, umarım yanılıyorumdur !
 
İskenderun’un il olma hayali uzun yıllardır var…
 
Ekonomik yönden dağın ‘sizin her zaman olduğunuz’ ve hiçbir zaman bu tarafına sıcak bakmadığınız tarafında teşviklerden yararlanmanız için, kalkınmada öncelikli iller arasına girmeniz için İskenderun’un il olması lazım !!!
 
Sevgili Lütfü Savaş;
Partiniz CHP’nin (Ki ondan fazlasıyla şüpheliyim), programı, ilkeleri, anayasal haklar, başta ifade özgürlüğü olmak üzere tüm özgürlüklerle ilgili politikaları, demokrasi mücadelesiyle ters düştüğünüz, televizyon programında sarfettiğiniz sözlerden belli oluyor !
 
Türkiye’de tüm vatandaşlar Anayasanın izin verdiği ölçülerde demokratik haklarını kullanarak fikirlerini beyan edebilir, devlet büyüklerinden İskenderun’un il yapılması konusundaki talebini de en yüksek sesle dile getirebilir !
Eğer buna ‘Fitne Yaymak’ diyorsanız, partinizin tüm söylemleriyle, genel başkanınız Kılıçdaroğlu’nun üzerinde titizlikle durduğu özgürlükler ve demokrasi başlıklarıyla ters düştüğünüz aşikardır !
 
Sevgili Lütfü Savaş, şahsınızı sever, makamınıza saygı duyarım…
 
Hatay’ı bir bütün olarak kucaklayamadığınız gibi, televizyon programında dağın bu tarafının il olması talebini ‘Fitne Yaymak’ olarak nitelendiriyor ve sözlerinizi vurgulayarak ifade ediyorsunuz !
 
Sevgili Lütfü Savaş başkanım;
Özgürlük ve demokrasi, siz televizyonda herşeyi rahatlıkla konuşun diye yok !
Özgürlük ve demokrasi toplumun her kesiminin Anayasal bir hak olarak verilmiş, özgürlükler ve demokrasi çerçevesinde fikirlerini söylemek, yazmak gibi hakkını ‘Fitne Yaymak’ olarak nitelendirmeniz, binlerce vatandaşa haksızlık etmeniz binevi “Hatay’ın kralı benim ! Ben ne dersem o olur, bana oy versin vermesin herkes bana biat etmek zorundadır. Benim kabul etmediğim, onaylamadığım hiçbir fikir, hiçbir düşünce konuşulamaz, dile getirilemez, yazılamaz” anlamı taşır !!!
 
 
Yine basın özgürlüğü, düşünce özgürlüğü kapsamında saygı ve sevgi çerçevesinde kaleme aldığım bu yazımdan dolayı umarım şahsımı ve gazetemi linç etmek istemezsiniz !
Gerçi etrafınızdaki fitnatörler buna çok müsait ortam hazırlayacaklardır !
 
İskenderun İl Olmalıdır ve en yakın zamanda olacaktır, bu talebi dile getiren ve getirmeye devam edecek Baş Fitne Yayan olmaya ve onurumla, şerefimle bu mücadeleyi sürdüreceğime yemin ederim !
 
İskenderun il olduktan sonra, gelecek nesillerin bu yazıları okurken hissedeceklerini bilerek, tarihin kimi nasıl anacağını az çok kestirmek de mümkün olacaktır diye düşünüyorum.
 
İskenderun, Arsuz, Belen, Payas, Dörtyol ve Erzin ilçelerinde yaşayan onbinlerce insanın geleceği için mücadeleyi sürdürmek ‘Fitne Yaymak’ ise, Baş Fitneci olarak onurla, şerefle bu uğurda mücadele etmeye devam edeceğim…
Sayın Lütfü Savaş Başkanım’a saygı ve sevgilerimle…
Bir sonraki yazımda yeni konularda görüşmek dileklerimle…
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet