Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Vitaminli Su

Modern hayat biçimi ile daha hızlı bir hayat temposu; fastfood diye tabir ettiğimiz hızlı-hazır gıda tüketiminin yaygınlaşmasına neden olmuştur.

Seher Begüm BOR

Gazete Köşesi   A+a-

Seher Begüm BORSeher Begüm BOR 
[email protected] 05330238484 inst:uzmdytbegumbor
 Fastfood’un yaygınlaşmasının yüksek kan yağları  ve kolesterol seviyesi, yüksek tansiyon, obezite, kalp hastalıklarına hatta ve hatta mide bağırsak problemlerinden başlayıp sinir sistemi hastalıklarına kadar uzanan sağlığı bozucu etkileri olmuştur. 
Bir fastfood furyasından sonra günümüz tüketicisinin sağlıklı yaşam ve formunu koruma isteği hem yaşam şeklinde hem de tüketim kalıbında değişiklikler yapmasına, iş ve günlük hayatında spora ve dengeli beslenmeye daha fazla özen göstermesine sebebiyet vermiştir. Bu gelişmelere paralel olarak, light olarak tabir ettiğimiz düşük kalorili gıda tüketimi giderek artmış ve düşük kalorili besinleri tercih eden bireylerden oluşan yeni ve büyük bir Pazar ortaya çıkmıştır. 
Genel bir ifade ile düşük kalorili gıdalar ‘içindeki yağ, tuz, şeker miktarı azaltılmış gıda’ olarak tanımlanmaktadır. Günümüzde her ürün grubunun düşük kalorili çeşidini bulmak mümkün hale gelmiştir. O kadar mümkün ki; geçenlerde çok bilinen bir market zincirinde yeni çıkan herhangi bir şey var mı diye araştırma yapmaya gittim. Soğuk içecek reyonunda zayıf bir kadın vücudu olan renkli bir su şişesi bana oradan selam çaktı. Üstünde de bir kadını gaza getirebilecek süslü laflar ve iki kadını birbirine bile düşürebilecek cümleler mevcuttu  Vitaminli suymuş.. Sadece 10 kaloriymiş birde suyun 3 katı fiyatındaymış.. Tabii orada öyle yazamamışlar  E be kardeşimmm bizim evde sıfır kalori olanı var ilaveten eklediğiniz tatlandırıcılar ve boyalar size kalsın lütfen!! Hem bizim halk vitamin problemi olduğunu düşünse onu almak yerine önce doktora gider değil mi? Sade su içemiyorlar ise içine bahçelerinden topladıkları taptaze sebze-meyveleri hooop içine atıp hem meyveli hem vitaminli su yaparlar. İnanın benim derdim markalarla asla değil.. Benim derdim bütün kadınların (şimdilerde bu furyaya erkeklerde sıklıkla katılmaya başlamışlar) zayıf (aa pardon fit) olma zaaflarını kullanan sektörle. Yinede farklı tatlara açık olan ve  bu tarz yeni gıdaları denemeyi sevenlere tek diyebileceğim tadı birazcık şekerli  Canım güzel, akıllı ve parasını boşa harcamayan halkım..
 
FİT DEĞİL SAĞLIKLI OLUN VE SAĞLICAKLA KALIN!
SEVGİLERİMLE..
                                       
SEHER BEGÜM BOR
                                       Beslenme ve Diyet Uzmanı  
eatright® Beslenme ve Diyet Danışmanlığı               
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş