Skip Navigation Links

CHP’li Bülent Seküçoğlu ve Arsuz Belediye Başkan aday adaylığı

Arkadaşımız Doğan Süslü,Arsuz Belediye Başkan aday adayı CHP'li Bülent Seküçoğlu'nu kaleme aldı...

Medyatik Bakış

Gazete Köşesi   A+a-

 MEDYATİK BAKIŞ

 

Doğan Süslü

 

İletişim:0 532 728 45 53

 

 

 

CHP’li Bülent Seküçoğlu ve Arsuz Belediye Başkan aday adaylığı

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Arsuz Belediye Başkan aday adaylarından Bülent Seküçoğlu’nun adaylığını açıkladığı basın toplantısına katılan gazetecilerden biri de bendim. İskenderun ve havalisinin köklü ve tanınmış Seküçoğlu Ailesi çok önemli ölçüde bu toplantıya katılarak, Bülent Seküçoğlu’na moral destek oldular.

 

 

 

İngilizceyi çok iyi bilmesi bir avantaj

 

İnşaat Mühendisi ve işadamı olan Bülent Seküçoğlu “Belediyecilik, mühendislik, planlama ve uzmanlık ister, ekip ve gönül işidir” diyerek kendince belediyeciliği tanımlamış oldu. Seküçoğlu, belediyecilikten, kent konseyinden, İnşaat Mühendisleri Odası’ndan, İTSO’dan gelmekte. Kısaca iş ve sosyal dünyanın neredeyse göbeğinden geliyor. Turizm yönüyle gelişmeye aday Arsuz için İngilizce bilen bir belediye başkan adayı tam isabet olur. Bülent Seküçoğlu’da İngilizceyi çok iyi biliyor. İngiltere’de 1984 yılında mezun olduğu United States International Üniverstesi Mühendislik, Fen ve Matematik Fakültesi’nden İnşaat Mühendisi olarak mezun olması bunun göstergesi. Ortadoğu turizminin çekim ve cazibe merkezi olmaya aday olan şirin Arsuz için Arapça bilmekte bir avantaj. CHP’li Seküçoğlu’nda iyi derece Arapça da mevcut.

 

 

 

Seküçoğlu’nun ilk hedefi

 

Kısaca Bülent Seküçoğlu, aday adaylığını iddialı hale getirecek bazı farklılıklara ve özelliklere sahip. Arsuz yöresinin geleceği için yaşamsal önem arz eden temel yapılanma süreci, seküçoğlu gibi üretken, deneyimli ve ufku geniş bir belediye başkanıyla hedefe ulaşabilir.

 

İstihdamın ve yatırımcının önemine vakıf olan Bülent Seküçoğlu, adil bir hizmet anlayışıyla, halka hizmet etmek amacında. Arsuz için yaşama geçecek olan tüm projeler için altyapı ve zemin oluşturmak, bir mühendis olan Bülent Seküçoğlu için çok zor işler, imkansız projeler değil. Tarımıyla, balıkçılığıyla, turizm potansiyeliyle tanınan Arsuz’u marka haline getirmek, Oradoğu’dan sonra dünyaya tanıtmak CHP’li Seküçoğlu’nun ilk hedefi.

 

 

 

Ucuz konut projesi de var

 

Arsuz Belediye Başkan aday adayı Bülent Seküçoğlu’nun ayrıca Arsuz ve havalisinde dar gelirliler için düşündüğü ucuz konut edindirme projeleri var. Arsuz’da sağlık, ulaşım, eğitim, marina, halk plajları, sosyal hizmetlerin yanı sıra ibadethanelerin bakım ve onarımı için bir dizi çalışma yürütmek arzusunda. CHP’li Bülent Seküçoğlu yerleşim birimlerini en modern şekilde ıslah ve entegre etmek üzere, yönetim ve hizmetin en sağlıklı bicinde yayılmasını sağlamak adına Arsuz Belediye başkanlığı adaylığına talip.

 

 

 

Seküçoğlu, Arsuz’da CHP’nin yüzünü güldürür

 

Bakir turizm alanlarına sahip Arsuz ilçemizi, Karaağaç’tan Kale’ye kadar cazibe ve güzellik merkezi yapma düşüncesinde olan İnşaat Mühendisi Seküçoğlu, iyi bir ekip çalışmasıyla, ele ele gönül gönüle bu işlerin başarılacağına inanan bir hizmet adamı. CHP tabanı ile sürekli istişare halinde olan, tabandan kopmayan, örgütün işlevine ve önemine inanan Bülent Seküçoğlu, bana göre imkan ve fırsat verilirse Arsuz’da CHP’nin yüzünü güldürür. Arsuz ilçesinin çehresi de İnşaat Mühendisi Bülent Seküçoğlu ile değişip, modern ve çağdaş bir ilçeye dönüşür.

 

 

 

Kariyer ve özellikler

 

Ben Arsuz ilçesinde Bülent Seküçoğlu’nu aday adayları içerisinde şanslı görüyorum. Allah yolunu açık etsin. Elbet takdir CHP örgütünün, seçmenin, delegelerin ve CHP Genel Merkezinindir. Ancak görünen özellikler, kariyer ve güzellikler Bülent Seküçoğlu’nu öne çıkarıyor… Arsuz ve yöre halkı için hayırlısı ne ise o olsun. Arsuz’a layıkıyla hizmet edebilecek her aday seçmen ve bizler tarafından kabul görecektir. Yeter ki dürüstçe, yansız bir hizmet verilsin…

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
yazar'ın diğer yazıları
makale kategorileri
ramazan bayrami 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet