Skip Navigation Links

İskenderunlular Şaşkın, Kim Haklı?!!!

Şiddet kullanmayan ve sadece demokratik haklarını kullanan TGB’liler ve diğer eylemciler haklı!

Gazete Köşesi   A+a-

İskenderunlular Şaşkın, Kim Haklı?!!!
 
Hava savunma sistemi Patriotları taşıyan gemiler İskenderun Limanı’na yanaşmadan başlayan hareketlilik, sevkiyatla birlikte hız kazanırken, şehir genelinde olağan üstü güvenlik önlemleri dikkat çekiyor.
Hükümet haklı!
Şiddet kullanmayan ve sadece demokratik haklarını kullanan TGB’liler ve diğer eylemciler haklı!
Polis haklı! Görevini sonuna kadar kanunlar çerçevesinde yapacak..
Şu anda İskenderun’da olan ama daha sonra görev yerlerine gidecek olan, NATO tarafından gönderilen askerler haklı (!)
Başlarına çuval geçirmek için fırsat kollayıp da, ilk fırsatta çuvalı geçirerek Türk Askerinin başına çuval geçirilmesi intikamını alan TGB’liler haklı!
Kim haksız?
Hiç kimse ne olduğunu anlamış değil!
Türkiye’yi önümüzdeki süreçte ne bekliyor? Kimse bunu da bilmiyor..
Patriotlar, Suriye merkezli, İran riski taşıyan bir savaşın habercisi mi? Kimse bunu da anlayamıyor..
Türkiye bir savaşa mı sürükleniyor? Bunun açıklamasını yapan ise yok!!!
Anadolu insanının sevgi dolu, barış ve mutluluk dolu yüreği savaşı reddediyor!!!
Herkesin haklı olduğu, kimin haksız olduğunun bilinmediği (!) bir ortamda eylemlerin ve yoğun güvenlik önlemlerinin tam ortasında İskenderunlunun kafası fazlasıyla karışmış durumda..
Türkiye Gençlik Birliği’nin eylemlerinde yaşanan küçük tatsızlıklar ve gözaltı olayları dışında herhangi bir olayın yaşanmaması sevindirici.
Türkiye’nin bir NATO Üssü olmaması için seslerini yükselten TGB’lilerle polis arasında zaman zaman gerilen ipler, her iki tarafın da sağduyulu davranması sonucu olaysız sona eriyor.
Komşu illerden gelen takviye çevik kuvvet ve polis ekiplerinin sevk ve idaresindeki başarısıyla olayların büyümesine engel olan İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer ve ekibinin kriz yönetimindeki başarısı ile şiddet kullanmadan demokratik haklarını kullanan TGB’lilerin ılımlı tavrı İskenderunlular tarafından da takdirle karşılanıyor.
İlk kez bu kadar kapsamlı eylemlere ve polis yoğunluğuna tanık olan İskenderunlular’ın en büyük isteği; Barışın, huzurun ve kardeşliğin en güzel örneklerinin yaşandığı İskenderun’da olayların olmaması ve huzuru bozacak herhangi bir provakatif eylemin yaşanmaması.
Sağ duyulu İskenderunlu, Türkiye’nin dört bir yanından eylem düzenlemek için gelenlerle, provakatörlerin atacakları fırsatçı adımlara temkinli bakıyor ve huzuru bozacak en küçük bir adımda tokat indirmek için hazır bekliyor.
 
 
 

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet