Skip Navigation Links

Bunlar Dost Ve Müttefik İseler Düşman Kime Denir?

Maşallah partilerimizin hepsi-İşçi Partisi hariç- Nato’ya bağlı, özelleştirme yanlısı “ dost ve müttefik ve hat

Gazete Köşesi   A+a-

Maşallah partilerimizin hepsi-İşçi Partisi hariç- Nato’ya bağlı, özelleştirme yanlısı “ dost ve müttefik ve hatta stratejik(!) ortak” olan AB-D’ye biat eden bir çizgiyi izlerler ve bundan da pek memnundurlar. Şöyle orta yere çıkıp AB ve ABD’ye karşı çataçat konuşan bir yiğide(!) pek rastlanılmaz nedense. Şöyle bir oturur düşünürsünüz de işin içinden çıkamazsınız, neden mi,
Sıralayalım:
- Ermenistan sınırının açılmasını –hem de soykırımı tanıma- toprak ve tazminat taleplerinden asla vazgeçmeksizin- bizden isteyen ve bastıran kim, AB-D!
- Yunanistan’la kıta sahanlığı sorununu Yunanistan lehine çözülmesi için bastıran kim, AB-D!
- “Kıbrıs sorunu Rumlar lehine çözün” diye bastıran, “Türk asker adadan çekilsin, garantiler kaldırılsın” diye yırtınan kim, AB-D!
- Kuzey Irak’ta- ilerde Türkiye’nin güneydoğusu ve doğusunu da kapsayacak şekilde- Kürdistan devletinin kurulması için elinden geleni ardına koymayan kim, AB-D!
- “ Teröre karşıyız” diye diye PKK’ya lojistik, siyasi,ekonomik destak verdiği sabit olan dost(!) ve müttefik(!) kim, AB-D!
- Rusya’ya ve Kafkasya’ya karşı Trabzon’da askeri liman üssü isteyerek bizi komşularımızla papaz edecek olan kim, AB-D!
- Abdullah Öcalanı büyükelçi konutunda ağırlayan Yunanistan’a ve pasaport veren Güney Kıbrıs’a çıt çıkarmayan, ama Batı Trakya’da Türklere zulüm uygulayanlara tek kelime etmeyen kim, AB-D!
- Bizi “siz ekmeyin, bizde var, bizden alırsınız” diye tütün ve pamuk ekiminden vazgeçirten, binlerce köylünün rıskını –işbirlikçi hainlerin desteğiyle elbette- yok edip onları kent varoşlarına mahkum eden kim, AB-D!
- Şekerpancarı ekimine kota koyduran, binlerce çiftçi ailesini üretimden koparıp şehir kenarlarında yaşamaya mahkum ederek gasp, soygun, fuhuş ve hırsızlığın patlamasına neden olan; şeker fabrikalarını, üretim tesislerimizi özelleştirme dümeni ile üç otuz paraya kapatan kim, AB-D!
Listeyi uzatmak mümkün de şimdilik bu kadar derken şu soruyu da sormadan edemiyoruz:
Bu AB ve ABD bizim dostlarımız ise, Allah aşkına, biri bana “ düşman”ı tarif etsin…
 

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
yazar'ın diğer yazıları
makale kategorileri
ramazan bayrami 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet