Skip Navigation Links

Akrep Soksun Ellerinizi!!!

Ve yine bir manşet daha.. 8. Gün Gazetesi, memleketinin sorunlarına duyarlı ve değerlerine saygılı yayıncılık anlayışından taviz vermi

Gazete Köşesi   A+a-

Ve yine bir manşet daha.. 8. Gün Gazetesi, memleketinin sorunlarına duyarlı ve değerlerine saygılı yayıncılık anlayışından taviz vermiyor..
Cebimizi değil, memleketimizin değerlerini düşünüyor ve aynı hassasiyetle yolumuza devam edeceğimizin sözünü veriyoruz..
İskenderunspor Sevgili Sedat Uysal başkanlığında yönetim kurulunu açıklayınca çok heyecanlanmıştım. Birbirinden değerli isimler yönetim kurulundaydı.. Hepsi de memleketimin çok önemli değerleri..
  Adam gibi adam Sayın Mustafa Baş-tuğ'dan, genç işadamı Sinan Yeşilyurt'a, Zeki Aytaş, Adnan Çalışkan, Levent Yılmaz, Mustafa Özen, Bülent Akbay, Ajlan Özden, Raşit Özyurt-tan Bayram Alpagül’e kadar bir çok önemli isim yönetim kurulundaydı.. Uysal, Baştuğ, Aytaş, Yeşilyurt, Özden, Alpagül ve diğerlerinden bir yere kadar..
Duyarlılıklarıyla hep ceplerinden harcadılar.. Hep verdiler..
Bir gün olsun birileri çıkıp da, “Benden de şu kadar destek” demedi..
Kalabalığa konuşurken ahkam kesenler, siyaset söz konusu olunca mangalda kül bırakmayanların yapacağı iş bu kadar olurdu zaten..
Ne Uysal, ne Baştuğ ve ne de Yeşilyurt’un siyasetle işi ve beklentisi yok!!!
Neden bu kadar duyarlılar?
Çünkü, adam gibi adamın yapacağı iş, memleketin değerlerine sahip çıkmaktır!!!
Onların ellerine sağlık ama duyarsız kalanlara da bu manşet ve bu yazının ardından kamuoyu ne diyecek az çok tahmin edebiliyorum!!!
Ah şu duyarsızlık, nemelazımcılık yok mu? Zaten Türkiye’nin başına ne geldiyse bunların yüzünden geldi..
Nemelazımcılığın memlekete verdiği zararı görmemek için kör olmak lazım..
Haydi beyler!!! Pamuk eller ceplere!!! Bir yerden başlamak lazım ise hazır siyaset dünyasında meydanlarda boy gösteriyorken, cebinizdeki akrepler soksun sizi..
Siz para çıkarmak için elinizi cebinize attığınızda canınız acısın ki biraz, yokluk içinde başarıdan başarıya koşan o futbolcuların ve yöneticilerin neler çektiğini az da olsa anlayasınız!!!

 

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet