Skip Navigation Links

Gazeteci duyarlılığı..

İskenderun Belediyesi’nde yavaş yavaş taşlar yerine oturuyor. Belediye Başkan yardımcılığına İskenderun’u çok iyi bilen bir fiki

Gazete Köşesi   A+a-

İskenderun Belediyesi’nde yavaş yavaş taşlar yerine oturuyor. Belediye Başkan yardımcılığına İskenderun’u çok iyi bilen bir fikir adamı Gazeteci Haluk Arlı, Basın-Yayın Müdürlüğü’ne de yine bir fikir adamı Gazeteci Saadet Berkyürek getirildi.
Çıkarsız hizmet edecek ve sürekli üretecek, gazeteci gözlemiyle de olayları, yapılanları analiz edip yönetimi uyarabilecek iki dostumuzun görevlere getirilmesi beni fazlasıyla memnun etti.
Arzu edilenin bu olduğu ve daha fazlasının beklendiği doğrudur.
Daha fazlasını istemek için biraz daha beklemek ve görmek lazım..
Gazeteci duyarlılığı her zaman önemlidir. Hepimizin beklentisi de belediye yönetiminin gazetecilerin görüşlerine, yazdıklarına duyarlı olmaları.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi olarak Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i ziyaretimizde tam da istediğimiz gibi sözleri duyduk. Başkan Yusuf Civelek’in basını önemsediğini ve yapıcı eleştirilere duyarlı olacağını söylemesi kendisiyle barışık bir kişilik yapısına sahip olduğunu ortaya koyar.
Zaten kendisiyle, çevresiyle ve İskenderun’la barışık bir belediye başkanı ve yönetimi umut ediyorduk. Umarım bunların devamı gelir. Dr. Yusuf Civelek’i çocukluğumdan bu yana iyi tanırım. İlk gün nasıl tanıdıysam şu anda da değişmeyen ve çağdaş yaşamın gereklerine uygun gelişme gösteren kişiliği, kendisiyle barışık olması İskenderun için büyük şans.
Tüm belediyelerde olduğu gibi ziyaret yoğunluğunun devam ediyor olması işlerin yürümediği anlamı taşımıyor. Görev değişikliği oldu ama tüm işler eksiksiz devam ediyor. Sorumluluğunun bilincinde olan ekip İskenderun için üretmeye devam ediyor. Herkesin aynı duyarlılıkla katkı sağlayıp, yapıcı olması gerekiyor. Hoşçakalın..
 

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet