Skip Navigation Links

Çıtanak ve Vekiller..

Geçtiğimiz günlerde gündemi meşgul eden İskenderun Belediyesi Encümen Üyesi Ali Çıtanak olayı kamuoyu tarafından

Gazete Köşesi   A+a-

Geçtiğimiz günlerde gündemi meşgul eden İskenderun Belediyesi Encümen Üyesi Ali Çıtanak olayı kamuoyu tarafından yakından izlendi.
Haberler sonrası bir açıklama geldi Sevgili Ali Çıtanak’tan.. Çok duygulu ve özenle hazırlanmış olduğunu düşündüm bir an.. Haberlerin bu kadar çok yoğun bir tepkiye neden olabileceğini ummamıştı belki de..
Olan oldu..
Bundan sonrası önemli Sevgili Çıtanak..
Sen gel geçmişe sünger çek ve bir kez daha düşün “nerede hata yapıyorum” diye.. Ve hatta köşe yazımda ifade ettiğim uyarılarımı da dikkate al.. Daha çok gençsin.. Siyaset biter ama ticaret hayatın gerçeğidir.. Hani bir gün sana “Genç ve namuslu siyasetçinin başına gelenleri” anlatmıştım.. Sakın ola ki hataya düşme, gaza gelme.. Yaşananlar birer derstir bunu da unutma..

Tahmin ediyorum birkaç haftaya kadar ve hatta 2011 yılı başından itibaren milletvekili aday adayları tüm siyasi partilerden tek tek ortaya çıkacaklar..
Yine nutuklar atılacak..
Yine “Mikemmel” insan ve siyasetçi portreleri çizilecek “Türk Malı” dizisindeki Kuzu ailesi misali..
Tüm milletvekili adaylarına söyleyeceğim şudur ki; Sözünüz ve özünüz bir olmadıkça, bu halktan destek bulmanız mümkün olmayacaktır..
Uzun süredir köşesinde bekleyen ve seçimden seçime ortaya çıkanlar da aday adayı sıfatıyla seçmenleriyle kucaklaşacaklar, hasret giderecekler (!)
Bu kez yemezler..
Belki de seçmen, Hassstttıııırrrr, Günsasttttıııır, Özturrrdurrr, Nurdurrrr bu memleketin en iyi otobüs firmaları diyecek?!!!
Binecen, gidecen, gezecen, görecen..
Hasssttıııırrr derken en kaliteli firmalar arasında birinci sırada, her zaman Türkiye’nin dört bir yanına otobüs kaldırıyor anlamında hatırlatma yapmak istedim..
Seçimden seçime ortaya çıkanlar, kuzu postuna bürünmüş kurtlar için çok tehlikeli bir dönem başlıyor birkaç haftaya…
Daha önce de yazmıştım..
Bu kez gerçekten memleketin özünden, samimi ve özü sözü bir, birileri aday olsun ve bizleri temsil etsin..
Artık kimsenin tahammülü yok!
Seçimden seçime ortaya çıkanlara, seçildikten sonra havasından geçilmeyenlere, gazeteci, vatandaş veya kurum amirlerini azarlayanlara velhasılı kelam tahammülü olmayanlara bizlerin de tahammülü kalmadı..
Kimse kimseyi kandırmasın bundan böyle..
Hepimiz kırk kişiyiz, kırkımız da birbirimizi biliriz!!!
 

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet