Skip Navigation Links

Cin fikirli olmak!!!

İskenderun’da seçim sonrası yaşanan hareketlilik, belediye yönetiminin sorunlara hakim ve çözüm üretmede hı

Gazete Köşesi   A+a-

İskenderun’da seçim sonrası yaşanan hareketlilik, belediye yönetiminin sorunlara hakim ve çözüm üretmede hızlı davranmaları memnuniyetle karşılanıyor.
Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in düzenlediği basın toplantısında değindiği konular ve ortaya koyduğu tablo bir süre daha gündemde kalacak gibi görünüyor.
Belediyenin bazı tesislerinin atıl durumda olması ve hizmet üretmede kendi tesislerini kullanmak yerine daha pahalı hizmet alımına gitmiş olmasının yarattığı ağır borç yükü gözler önüne serildi.
Daha önce olumsuzluklar gözler önüne serilirken tepki gösterenler yoktu bu kez..
Her ne hikmetse her seferinde kükreyen ve avukatlık yapmak arzusuyla davranan agresif tutum sergileyenlerin bu kez çok daha farklı davranmış olması şaşırtıcı.
Ne olacaktı ki zaten?
Dün, dündür.. Bugün, bugündür..
Böyle bir tablo karşısında seçim döneminde basının tamamı CHP’yi ve Dr. Yusuf Civelek’i destekledi diye düşünmeden edemiyor insan (!)
Ve hatta bir çok ortamda edilen laflar ve yapılan gaflara bakıldığında aslında CHP 90 bin oy aldı seçimlerde… Herkes oy verdi ve CHP saflarında yürüdü..
Çoğu yerde bu tür sohbetler arasında herkesin ben ve biz getirdik bu yönetimi sözlerini duymak mümkün..
Bu durum beni ürkütür oldu.. Yine aynı gruplar belediyeye doluşur eskisi gibi kendilerine yer edinmeye kalkarlarsa diye düşündüm geçenlerde.. Yok canım dedim kendi kendime.. Bu belediye yönetimi çapulculara geçit vermez diye kendimi de ikna ettim bir süre sonra..
Tabi ki herkesin belediyesi ama çıkar gruplarının amacı başka!!!
Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da iş bilir, cin fikirli insanlar mutlaka olacaktır amaaa.. Aması var.. Ne dedi Başkan Dr Yusuf Civelek? CİN FİKİRLİ OLMAMAK LAZIM!!!
Eeee, birilerine duyurulur..
Hoşçakalın..
 

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet