Skip Navigation Links

Şampiyonlar ve Akbay..

Fazla söze gerek bırakmayan bir tablo vardı Ottoman Palace’da.. Bölgenin gururu işadamlarımız plaketlerini alırken, gururlu

Gazete Köşesi   A+a-

Fazla söze gerek bırakmayan bir tablo vardı Ottoman Palace’da.. Bölgenin gururu işadamlarımız plaketlerini alırken, gururlu ama mütevazı duruşlarıyla dikkat çektiler. Sayın İsmail Akçakmak, Sayın Fatih Tosyalı, Sayın Recep Atakaş, Sayın Sabri Keleş, Sayın Sinan Yeşilyurt ile şirketi adına ödülü alan Sayın Yusuf Uray, bölgede yapılan yatırımların, üretim ve istihdamın ödenen vergilerin karşılığı sembolik de olsa birer plaketle ödüllendirildiler. Onları kutlamak ve her zaman yanlarında olduğumuzu ortaya koymak lazım..
Avukat Bülent Akbay:
Siyasetin zaman zaman hız kazandığı, zaman zaman da mola verdiği bir dönemde, hiç durmadan çalışan Avukat Bülent Akbay, CHP’nin gücüne güç katacak her hareket içinde bulunuyor.
Fikirleriyle, yaptıklarıyla eksiksiz organizasyonlarıyla bir Bülent Akbay klasiği izliyoruz. Çok iyi bir örgütçü ve savaşçı olmasıyla. İkna kabiliyetiyle etkiliyor insanları..
Fikirlere mi önem veriyoruz, yoksa şekilci miyiz?
Tabiki şekilciyiz!!!
Ben değil ama bir çok insan tanıdım dış görünüşe bakarak önyargılı karar veren..
Avukat Bülent Akbay’ın küpesine, giyim tarzına ve sakalına kafayı takmış kimisi..
Sanki kendileri çok şey yapabilmiş ve çok katkıda bulunmuş gibi memlekete,..
Acımasızca eleştiriyorlar!!!
Ya peki önce bir aynaya baksalar!!!
Peki Bülent Akbay’ın İskenderun ve Hatay için ortaya koyduğu projelerin, toplumsal konulardaki duyarlılığın hiç mi önemi yok?!!!
Adamın daha aday listesine girip girmeyeceği belli değilken, o kadar uğraş ve emek dökülüyor olması, bir sürü para harcıyor olması, örnek alınması ve takdir edilmesi gereken bir husus değil mi?
Daha düne kadar partinin kapısından girmeyen, acımasızca eleştiren bazı cambazların yaptığı gibi mi yapsaydı sayın Akbay? Aday adayı olarak para harcamaya korkan, kenarda durup da, belki genel merkezden bir umut ışığı görürüm hevesiyle bekleyen fırsat düşkünleri kendilerinden utanmalılar!!!
Çalışmadan, üretmeden, emek koymadan ortaya “Armut piş ağzıma düş” fırsatçılarının siyasetin kutsiyetine verdiği zarar çok büyük..
İnsanların zaten siyaset kurumuna güveni yok!!! Bir de böyleleri de aday adaylığı fırsatçılığıyla nemalanmak derdinde..
Bir de düşünsenize, hiç çaba sarf etmemiş, emek etmemiş birileri listeye girmiş, Akbay gibi bir örnek dışarıda veya listenin sonlarında kalmış(!) Aman Allah korusun!!! Zaten güven yok siyaset kurumuna, bir de böyle bir tablo çıkarsa ortaya vay haline memleketin..
Daha aday adayı olarak çalışmayandan, milletvekilliği döneminde bir şey beklemek ne kadar mümkün olur?
Başımıza taş yağar taş!!!
Her devrin adaylarına, pardon aday adaylarına diyeceğim çok bir şey yok aslında… Onlar profesyonel meslekleri olan “Aday Adayı” unvanlarını koruyorlar her daim (!)
Çalışan, üreten, emek otaya koyan, halkı için savaşan milletvekillerine ihtiyacımız var.
Aman bunun tersi olmasın…
Çok çekti bu memleket.. Ceğiz-cağızlı laflardan ve siyaset cambazlarından… Bari bu dönem adam gibi adamlar temsil etsin İskenderun’u ve Hatay’ın tümünü…
Akbay’ı eleştirmek için değil, örnek almak için konuşsunlar aralarında.. Yiğidin hakkını yiğide verin artık.. Türkiye değişiyor, gelişiyor ve büyüyor.. yapıcı olun, siz de çalışın ve kazanmak için mücadele verin.. Asla ve kat-a, insanları haksız yere eleştirmeyin ve örnek alınacak yönlerini örnek almaya bakın.. Hepimiz aynı gemideyiz; AK Partilisiyle, CHP’lisiyle, MHP’lisiyle, DSP’lisi ve diğer tüm siyasi partilere gönül vermiş insanlarıyla..


Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet