Skip Navigation Links

Kapalı iddialara açık yanıtlar bekleniyor..

Devam eden bir kapalı spor salonu inşaatımız var. Hemen her gün gözümün önünde bir ilerliyor bir duruyor çalış

Gazete Köşesi   A+a-

Devam eden bir kapalı spor salonu inşaatımız var. Hemen her gün gözümün önünde bir ilerliyor bir duruyor çalışmalar. Piri Reis Mahallesi’nde ikamet ettiğim için iyi biliyorum. Yaz boyu çalışmalar dışarıda nerdeyse yok gibiydi. Müteahhit içerde çalışma yaptıkları için görmediğimi söyledi. İşin buraya kadar olan bölümü çok normal..
Bir de müteahhitin Pazar gecesi inşaat sahasında bana anlattıkları var. Gece geç saate kadar çekiç sesleri, gürültülü çalışma sürünce AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Sayın Musa Kurşun’u aradım.
“Başkan hayırdır ne bu acele aylardır bişey yoktu da, şemdi yetiştirmek için mi gecelere sarktı bu çalışmalar?” diye sordum.. Müteahhitin ödeneği olduğu halde çalışmaları ağırdan aldığını söyledi. Buraya kadar da güzel ama bir de polisi aradım.. Mahalleli olarak gürültüden rahatsız olduğumuzu söyledim biraz geç de olsa polis geldi ama ondan önce de mahalle muhtarımız Sayın Sabit Direyfioğlu’nu aradım.. Sağolsun o da inşaat alanına gelip uyarısını yaptı.. Gece 24.00’ a kadar gürültülü bir şekilde oturmayı sürdürdük. İçeride bebek uyuyor.. Her an uyanacak sonra da sabaha kadar bizi ayağa dikecek diye eşimle ödümüz kopuyor.. Tabiî ki uyandı ama ben de ağzımı bozdum o arada artık.. Çok sinirlendim..
Sabrım taştı gittim inşaat alanına..
Kapıda beni işçiler karşıladı.. Biri bana “sakın patrona öyle ters konuşma!” diye tehdit etti ve sonra patrona yani müteahhit Şemsettin Tunç’u gördüm.. Tanıştıktan sonra bana içini döktü.. Ne kadarı doğru ne kadarı yalan bilmiyorum ama kocaman adam heralde elinde belgeler vardır bu kadar iddialı konuştuğuna göre dedim kendime..
AK Parti Hatay Milletvekilimiz Sayın Orhan Karasayar’ın ödenek çıkarmadığını anlatan Şemsettin Tunç, bir kez bile aranmadığını, çalışmaların nasıl giittiği, ödenek konusunda yardımcı olmadığı iddiaları tüylerimi diken diken etti. Altı aydır bir lira para almadığını söyledi ve tüm harcamaları şirket bütçesinden yaptığını ama tükendiğini anlattı Müteahhit Şemsettin Tunç..
Benim tanıdığım Orhan Karasayar, her ne kadar büyük tepki görse de şu ara; Çalışmaları yakından takip eden, hizmetlerin aksamadan yürümesi için çaba sarfeden biri..
Müteahhit Tunç, tüm telaşının spor salonu etrafına istinad duvarı çektikten sonra kapısına kilidi vurup inşaatı durduracağını söyledi. Bir müteahhit inşaatın kapısına kilit vuruyor ve tüm hukuk olaylarını iyi bildiği halde bu kadar ısrarlı konuşuyorsa bildiği bir şey vardır, haklılık payı vardır diye düşündüm bir an..
Şimdi kime inanalım!
İlçe Başkanı Musa Kurşun, ödeneğe rağmen çalışmıyor diyor.. AKP yönetim Kurulu Üyesi Semir Bağırsakçı, Kurşun’u destekleyen sözler sarfediyor ve henüz Sayın Karasayar’dan yanıt gelmiş değil.. Kendisini aradım ama cep telefonu kapalıydı. Büyük ihtimalle meclis genel kurulundadır.. Gazete bitene kadar aramayı sürdürdüm ve hala ulaşabilmiş değilim.. Heralde hafta başı olması nedeniyle en yoğun günü. Sayın Karasayar’dan yanıt gelir gelmez www.8gunhaber.com haber portalımızda cevap hakkını kullandıracağım. Haber portalımızdan takip edebilirsiniz..
 

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet