Skip Navigation Links

Yine Sadullah Ergin..

  Yine Sadullah Ergin..   Yeni bir dönemin, ustalık kabinesinin a&cc

Gazete Köşesi   A+a-

 
Yine Sadullah Ergin..
 
Yeni bir dönemin, ustalık kabinesinin açıklaması dün büyük bir heyecanla izlendi.. Aslında genel itibariyle kimlerin kabinede kalacağı, kimlerin yeni gireceği ortalama belliydi.. Sadece Hatay’ın gururu Sayın Sadullah Ergin’in konumu merak ediliyordu. Ya eski görevine Adalet Bakanlığı’na dönecekti veya İçişleri Bakanlığı ile Başbakan Yardımcılığı görevleri söz konusuydu..
Ama beklenen oldu ve Hatay’ın gururu Sayın Ergin Adalet Bakanı olarak herkesi sevince boğdu..
Sayın Ergin için de ustalık dönemi..
Ne demişti Sayın Sadullah Ergin, ilk milletvekili ve hatta grup başkan vekili olduğunda?
“Hatay’ın hizmet adına devletten alacağı ne kadar iş varsa tamamını tahsil edeceğim!!!”
Ve büyük oranda başardı Sayın Ergin..
Büyük oranda hizmet adına tahsilatını yaptığı hizmetlerin belki biraz daha artması ve hatta yeni projelerin hayata geçirilmesi söz konusu Hatay için..
İnancım şudur ki; Cumhuriyet tarihinin en çalışkan ve sözünde duran Hatay milletvekili ve bakanı olarak Sayın Sadullah Ergin’den, İskenderun’dan Kale Köyü’ne ve hatta Samandağ Çevlik’e kadar olan güzergahın turizm cennetine dönüştürülmesi için bir atak gerçekleştirmesi isteğimiz var..
Uzun yıllardır sahipsizlikten ve yalnızlıktan kıvranan Arsuz yöresi, yolların büyük oranda tamamlanmasının ardından turizm atağı için harekete geçilmesi söz konusu..
Sayın Sadullah Ergin’in önümüzdeki aylardan itibaren bir lider ve ağabey edasıyla İskenderun ve Arsuz’un gelişmesine katkı sunacak her türlü önderliği yapacağından kuşkum yok..
Laf değil, hizmet üreten önemli bir siyasetçi olan Sayın Ergin’in önüne ciddi projeler konulması bundan sonrası için çok önemli..
Önümüzdeki dört yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor..
AK Parti’nin tüzüğüne göre Sayın Ergin’in milletvekilliği için son dönemi.. Malum Sayın Ergin’in de üçüncü dönemi, ustalık dönemi..
Zaten hizmet aşkıyla yerinde duramayan önemli bir değer Sayın Sadullah Ergin, bundan sonra sadece önüne ciddi, ayakları yere basan projeler koymak kalıyor..
Bundan sonra yalaka ordusunun da biraz geri çekilmesi ve Sayın Ergin’in hızına ve çalışkanlığına yakışır kişilere yer açılması önümüzdeki dönem için çok önemli..
 


Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet