Skip Navigation Links

7 Bitti 8 Oldu..

 7 Bitti 8 Oldu.. 8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber www.8gunhaber.com 7 yaşını geride bırakıp

Gazete Köşesi   A+a-

 7 Bitti 8 Oldu..
8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber www.8gunhaber.com 7 yaşını geride bırakıp 8. yılına girdi. Sizlerden aldığı güç ve destekle kısa sürede bölgede büyüyen ve yaygınlaşan 8. Gün, bölgedeki gelişmeleri internet ortamında anında sizlere ulaştıran, haberleri tüm detaylarıyla verirken, tarafsız kimliğini de koruyan bir yapının temellerini 23 Şubat 2005 tarihinde siz sevgili okuyucularıyla birlikte attı.
Tüm okuyucularımıza yürekten bir teşekkür etmek istiyorum..
 
Hayırseverliği de Paylaşmak..
Hayırseverliğin bağımlılık yapan önemli ve kesinlikle tedavi edilmemesi gereken özel bir hastalık olduğunu görüyoruz.
Bir işadamı hayır işlerine bir başladı mı bırakamıyor..
Allah sayılarını arttırsın..
Erenler Demir-Çelik Sanayi A.Ş. Sahibi Sayın Sabit Eren ve Uysal İnşaat’ın Sahibi Sayın Ali Uysal bunlara çok güzel örnekler..
Medyaya yansımazdan evvel de hayır işlerini tabiî ki yapıyorlardı ama biz gazetecilerin hızlı ve atak davranıyor olması, bu güzel insanların kamuoyuyla buluşmalarına vesile oldu..
Her ikisiyle de görüşmelerimde, fazlasıyla keyif aldıklarını görüyorum..
Nereden geldiğini unutmamış ve dünyanın fani olduğunu çok iyi bilen bu iki insanımız hayırseverlerimize sadece iki güzel örnek..
Ama hala yardım bekleyen onlarca konu var..
Diğer işadamlarımızın da ellerini taşın altına koymalarını diliyorum..
Emniyet teşkilatımızın sorunlarının giderilmesi hususunda sayın Mustafa Baştuğ’un yaptıklarının yanında Tosyalı Holding’i de unutmamak gerekiyor..
Bu güzel insanların sırtına bindirilen yükün paylaşılması ve daha çok işadamının hayır işlerine katkı sunması gerektiğini söyleyebilirim..
İskenderun hem çok büyük bir o kadar da küçük bir şehir..
Malum, hepimiz 40 kişiyiz, kırkımız da birbirimizi biliriz..
Kazancının küçük bir bölümünü sosyal sorumluluk projelerine hayır işlerine ayırmak, namus ve vicdan borcu kanaatindeyim..
 
Ekinciler ve 3 Cenaze
Bir haftada 3 ayrı cenaze ve üçünün de bir özelliği var..
Ekinciler Demir-Çelik Sanayi A.Ş.!!!
Ekinciler Demir-Çelik A.Ş’nin uzun yıllar kaptanlığını yapan ve bir süredir de yine bölgenin önemli sanayi kuruluşlarından Yolbulan-Baştuğ Metalurji Sanayi A.Ş’nin kaptanlığını yürüten Sayın Çetin Kaya’nın annesi Hatice Kaya hanımefendiyi kaybettik.
Bir diğer isim yine Ekinciler Demir-Çelik Sanayi A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Alper Menteşoğlu’nun babası Hüseyin Menteşoğlu vefat etti.
Bir diğeri ise yine Ekinciler Demir-Çelik Sanayi A.Ş. eski Liman Müdürü, bir süredir de MMK Matalurji Liman Hizmetleri A.Ş. Liman Müdürü Gürol Çetin’in babası Baki Çetin vefat etti.
Üçünün ortak yanı; Bir süre öncesine kadar bu üç kişinin aynı şirkette görev yapıyor olmaları. Üçü de birbirinden değerli güzel insanlar ve acıları ortak.. Anne ve babalarını kaybettiler.. Acılarını paylaşıyoruz.. Dostlarımızın anne ve babalarına Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
 
Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet