Skip Navigation Links

8. Gün Haber ve Gündem!!!

Tam da Sayın Başbakan’ın geldiği güne denk geldi gazete.. 8. Gün Haber (www.hatayhaberleri.org) tüm gelişmeleri sizler

Gazete Köşesi   A+a-

Tam da Sayın Başbakan’ın geldiği güne denk geldi gazete.. 8. Gün Haber (www.hatayhaberleri.org) tüm gelişmeleri sizlere anında ulaştırırken, çok yoğun ve yorucu bir tempoyla en iyiyi vermek gayretinde..
2005 yılından bu yana yayın hayatını aralıksız sürdüren, gündemi en kısa sürede sizlere ulaştıran, gelişmeleri yakından izleyen 8. Gün Haber, internet haberciliğinde çığır açıyor ve ziyaretçi rekorları kırıyor. İnternet haberciliğinde böylesi önemli bir güçü elinde bulundurmak, ciddi sorumlulukları da beraberinde getiriyor. Kamuoyunda bomba etkisi yaratan haberleri, projeleri ve fikirleriyle 8. Gün Haber ekibi, aynı zamanda yazılı basından da kopamıyor ve gazetenin tadı ve heyecanını da sizlere ulaştırmaya devam ediyor.. Bizi izlemeye devam edin.. Edin ki, sizlere en güzeli vermeye devam edelim.. Öneri ve eleştirilerinizi bekliyoruz.. Sayfamızın “Bize Ulaşın” bölümünden veya 0 535 97 444 30’dan bana her zaman ulaşabilirsiniz..
Bölgemizle ilgili hassasiyetlerimiz olduğunu ve bu hassasiyetler neticesinde yayın politikamızı belirlediğimizi daha önce de sizlerle paylaşmıştım..
İskenderun’dan Erzin’e ve daha ötesi Ceyhan Yumurtalık’a kadar olan hinterland dahilinde , “Taş üstüne taş koyanın, istihdam yaratanın yanında, yatırımcıya çile çektiren ve engelleyenin de karşısında olduk!!!”
Yatırımcısından siyasetçisine, atanmış bürokratından emeklisine kadar herkesin sorumluluğu olan tek bir husus var; Bölgenin gelişmesine paralel proje ortaya koymak ve bu projelerin en acil şekilde hayata geçmesini sağlamak.
Ah bir de şu 5 yıldızlı otellerle ilgili engelleme ve sıkıntılara Sayın Başbakan Tayyıp Erdoğan bir el atsa.. hani dediğim dedik bir Başbakanımız var ya, o bakımdan..
Her konuda değil ama en azından “Dediğim dedik” konusunda Sayın Başbakan’ı beğeniyorum.. Memleketim için elzem olan neyse, o olmalıdır..
Bugün nelerden bahsedecek sayın Başbakan pek bir fikrim yok ama, en azından fikir jimnastiği yapmanın da zararı olmayacaktır kanaatindeyim..
Populist yaklaşarak, olmayacak bir şeye, yani “İskenderun’un il olması” hususuna değinmeyeceğini söyleyebilirim..
Şu çok önemli ki; İskenderun Körfezi’nde yaşanan sanayi atılımlarının AK Parti Hükümeti dönemine mal edilmesi konusunu bolca söyleyecek, MHP Lideri Bahçeli’ye, “Milliyetçilik Budur!!!” diyerek mesaj gönderecek, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na da “Solculuk” dersi verecektir..
Keşke bunları hiç söylemese.. Laf dalaşından, liderlerin kavgasından sıkıldık artık..
Keşke yeni projelerini anlatsa ve İskenderun Körfezi’nin geleceğine dair öngörülerini, projelerini anlatsa..
Bakalım bugün neler olacak?
Hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor içimden..

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet