Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

El insaf!!!

Sevgili dostlar, Hani bir deyim vardır, “Dakika 1, Gol 1” diye.. İşte tam öyle bir gol atma girişimlerini görür gibiyim.

Gazete Köşesi   A+a-

Sevgili dostlar, Hani bir deyim vardır, “Dakika 1, Gol 1” diye.. İşte tam öyle bir gol atma girişimlerini görür gibiyim. Ceza sahasında top çeviren birileri gol atmak için çaba sarfediyor..
El insaf!!!
Bir belediye başkanı koltuğuna oturur oturmaz her şey bir anda olup bitecekmiş, tüm konulara bir anda hakim olacakmış gibi bir beklenti içinde olmak büyük insafsızlık olur diye düşünüyorum..
Ortada fol yok yumurta yok!!!
Birileri çıkmış felaket senaryoları üretiyor.. Hele bir gözleyelim, bakalım nasıl bir yönetim sergilenecek? Vaatler yerine getirilecek mi? Biraz zaman tanımak lazım..
Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek daha koltuğuna oturalı birkaç gün oldu.. Tüm belediyelerde veya görev değişikliklerinde olduğu gibi tebrik kabulü bilindiği üzere biraz zaman alabilir. Tebrik kabulleri veya hayırlı olsun ziyaretleri Kaymakam, vali, belediye başkanı veya her hangi bir kurum düzeyinde tüm atamalarda da böyle olmuştur.
Daha üç gün olmuş koltuğa oturalı, seçim yorgunluğu ve iktidar olmanın heyecanı, mutluluğun getirdiği kutlama ziyaretleriyle belde belediyelerinde de belediye başkanları bir süre konuklarını ağırlamak mecburiyetindeler.
Geçmiş dönemlerde de bu böyle olmadı mı?
Felaket senaryoları üretmenin, sinirleri bozmanın, yıkıcı olmanın yeri ve zamanı değil.. Biraz zaman tanımak ve bekleyip görmek lazım..
Ben de herkes gibi bekle ve gör politikası izleyip tüm çalışmaları yakından takip edeceğim.. İskenderun’un menfaatine olmayan, zarar verecek herhangi bir uygulamada ben de üzerime düşeni yapıp uyarı haberlerimle gündemde olacağım.
Biraz sabretmek ve bekleyip görmek lazım..
Kimsenin elinde sihirli değnek de yok!!!
Her şeyin bir plan ve program çerçevesinde ilerlemek zorunda olduğunu da bilmek lazım değil mi?
Destek olalım köstek değil!!!
Hoşçakalın
 

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
öne çıkanlar