Skip Navigation Links

Cengiz Horozoğlu..

İskenderun’da çok önemli işler yapan, halkla bütünleşen, çarşıda pazarda halkla birlikte alış veriş yapıp Devlet

Gazete Köşesi   A+a-

İskenderun’da çok önemli işler yapan, halkla bütünleşen, çarşıda pazarda halkla birlikte alış veriş yapıp Devlet-Millet arasındaki uçurumu kaldıran iki önemli devlet adamından birisi olan Ünal Erdoğan’dan sonra bu kez de Sayın Kaymakamım Cengiz Horozoğlu’nun ardından hüzünlü bir yazı yazmak zor geliyor.
Kelimeler boğazımda düğümleniyor..
Bir baba, bir ağabey, bir arkadaş Cengiz Horozoğlu..
Hiçbir zaman onla sohbet ederken rahatsız olmadık, çekinmedik, hep kendimizi yakın hissettik.. Çünkü babacan tavırları, esprileri, şen kahkahası ve hoş sohbetiyle her zaman gönüllerde taht kuran Cengiz Horozoğlu’ndan ayrılmak zor gelecek..
Çok alıştık size ve Semahat hanıma..
Hiç akıllara gelmeyecek projelerinizle hep gündemde oldunuz.. Saymakla bitmez onca proje arasında fakir insanlar için düşündüğünüz sosyal marketin açılışında çok duygulanmıştım. Toplumun her kesimine eşit mesafede duruşunuz, bir ilçe kaymakamı edasıyla değil İskenderun’u il olmuşçasına yönettiniz. Kurumlar arasındaki uçurumu kaldırdınız, aralarındaki diyalogsuzluk ise tam bir uyuma dönüştü sizin döneminizde..
Kaymakamlık makamında oturmayarak halkın içine karıştınız, sorunları yerinde incelediniz, soğuk, yağmur, sıcak hava demeden..
En ücra köylere hizmet götürmek için savaştınız, milletvekillerinin peşini bırakmadınız, basınla omuz omuza çalışarak her zaman sorunların gündeme gelmesini sağladınız.. Haklının yanında haksızın karşısında oldunuz..
Bunları anlatırken oldukça zorlanıyorum. Beynim durdu, boğazım düğümlendi, cümle kurmak o kadar zor ki,
İşin bu kısmi inanın bana en güzel tarafı..
Şimdi gelelim atama kararnamesinden çıkan Vali yardımcılığı görevine..
Böylesi büyük işler yapmış bir kaymakama ödül mü, ceza mı?
Çok daha iyi bir makama ataması yapılması gereken Sayın Cengiz Horozoğlu, hükümetin rahatsızlığı nedeniyle pasifize edilmesi anlamına mı geliyor?
Zaman içinde bunu da göreceğiz..
Kaymakam Cengiz Horozoğlu, Türkiye’nin neresine giderse gitsin görevini layıkıyla yapacaktır ve gün gelecektir ki, hak ettiği makamda da oturacaktır.. Bundan kimsenin şüphesi olmasın!!! İskenderunlular adına Herşey için teşekkürler Sayın Kaymakamım..
 

Diğer tüm yazıları için buraya tıklayın!
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
makale kategorileri
 
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet