Skip Navigation Links

Polis Eşlerince Düzenlenen Kermes Yoğun İlgi Gördü

EMHAYAD (Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği Hatay Şubesi) nin İskenderun Lisesi Karşısında (eski Yenişehir Polis Merkezi önünd

Gündem   A+a-

Polis Eşlerince Düzenlenen Kermes Yoğun İlgi Gördü
 
Hatay Valisi Celalettin LEKESİZ’in eşi Zehra LEKESİZ, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan SU ve eşi Zeliha SU, İl Emniyet Müdürü Ragıp KILIÇ’ın eşi aynı zamanda dernek başkanı Pazel KILIÇ ile Nihal ATAKAŞ açılış kurdelesini hep beraber kestiler.
Kermesin açılışına iş adamları, askeri erkan, gazeteciler, siyasi parti ve sivil toplum yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Emniyet Teşkilatında şehit ,gazi, malul, emekli, vefat eden ve halen görevde bulunan personelin muhtaç ailelerine maddi yardımda bulunmak ve üniversitede okuyan çocuklarına eğitim yardımı sağlamak amacıyla düzenlenen kermes iki gün daha devam edecek.
Kermes için teşkilat mensupları ve polis eşleri şehit ve malul düşen meslektaşları için evlerinde ve İlçe Emniyet Müdürlüğü terasında bulunan kafeteryada maddi ve manevi hiçbir fedakarlıktan çekinmeden çalışıp hazırlık yaptılar. Kermeste polis eşleri ve bayan polislerin elleriyle hazırlanan ev yemekleri, pasta,börek,tatlı, şekerleme, gibi leziz yiyecekler ve bir çok çeşit içeceklerin yanı sıra giyim ve süs eşyaları da göz doldurdu.
İl Emniyet Müdürü Ragıp KILIÇ’ın eşi - dernek başkanı Pazel KILIÇ tüm emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür mahiyetinde şunları söyledi ; “Öncelikle bugünkü davetimize bizleri onurlandırarak katılmasından dolayı başta saygıdeğer Hanımefendi olmak üzere tüm katılımcılara ayrı ayrı saygı ve selamlarımı sunuyorum.
1991 Yılından bu yana ilimizde faaliyet yürüten Emniyet Teşkilat Mensupları Hanımları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kuruluş amacına uygun olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Bilindiği üzere derneğimizin kuruluş amacı; şehit, malül, emekli ve görev sırasında vefat edenler ile halen görev yapan teşkilat mensuplarımızın yüksek öğrenim gören çocuklarına burs imkanı sağlamayı hedeflemektedir.Bu yıl da yüksek öğrenim gören 47 öğrenciye ayda 100 TL olmak üzere burs imkanı sağlamaktayız. Gönül ister ki çocuklarımızın tamamı bu imkandan faydalansın. Yine şehit ve gazilerimizin eş ve çocuklarının her zaman yanındayız. Daha önce izah etmiş olduğum etkinlikleri gerçekleştirmek için her şeyden önce siz değerli katılımcıların bizlere vermiş olduğu bu moral ve desteği önemsiyorum. Bu kermesin düzenlenmesinde emeği geçen başta İlçe Emniyet Müdürümüzün eşi Betül Yıldızkaya ve tüm emniyet mensubu eşlerine, ayrıca bizi yalnız bırakmayan çok değerli İskenderunlulara iş adamlarımıza derneğimiz adına teşekkür ediyorum.”
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet