Skip Navigation Links

Avcıların Şöleni Muhteşemdi

İskenderun Merkez Avcılar ve Atıcılar Derneğinin düzenlediği Atik Yaylasında ki trap atışlarına yağmura rağmen yoğun katılım oldu.

Gündem   A+a-

 
 
İskenderun Merkez Avcılar ve Atıcılar Derneğinin düzenlediği Atik Yaylasında ki trap atışlarına yağmura rağmen yoğun katılım oldu.
İskenderun Merkez Avcılar ve Atıcılar Derneğinin düzenlediği avcılar şöleni Pazar günü Belen Atik yaylasında yapıldı.3.Geleneksel Bahar bayramı kapsamında düzenlenen trap atışlarına yoğun ilgi gösterildi. Osmaniye, Ceyhan, Kadirli, Hassa, Kırıkhan ilçesinden gelen avcılar İskenderunlu avcılarla kıyasıya mücadele etti. Dernek Başkanı Dede Alkan açılış konuşmasında öncelikle geçtiğimiz günlerde şehit olan 3 subayımız için başsağlığı dileklerinde bulundu. Avcılar ve Atıcılar Derneği olarak düzenledikleri trap atışlarına gösterilen yoğun ilgiye teşekkür eden Başkan Alkan bu etkinlikler ile bir araya geldiklerini ifade ederek kendilerine destekte bulunanlara plaket takdim etti.
 
2 Tur halinde yapılan atışlar sonucunda tam isabette bulunan 4 avcıya çeşitli ödüller ve şampiyonluk kupası verildi. Avcılar şölenine katılan Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar şölene katılan avcıların ısrarları sonucunda trap atışlarına katıldı. Av merakı olduğunu söyleyen Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar böylesine güzel bir şöleni düzenleyen dernek yönetimine teşekkür ederek, kendilerini Atik yaylasında misafir etmekten onur duyduğunu söyledi. Atışlara Ceyhan’dan katılan Ceyhan Belediyesi Atış Kulübü avcıları donanımları ve kıyafetleri ile alanda bulunanların ilgi odağı oldu. Ceyhanlı avcılar kendilerine Ceyhan Belediyesinin her türlü hizmeti ve desteğini verdiklerini söylediler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet