Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’da Yatırımcılara Öncü Olacağız..

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha, bölgede yatırım ve istihdam yoğunluğu olan Asaş Filtre’yi ziyaret ederek çalışanlarla buluştu.

Gündem   A+a-

)

 

   Asaş Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen tarafından karşılanan Nazım Culha ve beraberindeki heyet, işçilerle bir araya geldi ve toplantıda da Arsuz ilçesinin geleceği konuşuldu.

 

   Arsuz bölgesinin sadece turizm yatırımlarıyla değil, Nardüzü ve Karaağaç sınırlarında bulunan sanayi yatırımlarıyla da öne çıktığını belirten Nazım Culha, bölgede yatırımlarıyla bir gurur abidesi olan Asaş Filtre’nin geçtiğimiz yıllarda vefat eden kurucusu Ahmet Göçmen’i rahmetle anarak, bu yatırımların sürmesi için kendilerinin öncülük edeceklerini söyledi.

 

 
)
 
 
 
 
 

   Arsuz ilçesinde ciddi bir işsizlik sorunu bulunduğuna dikkat çeken Culha, işsizliğin önüne geçmek için yatırımcılara en iyi şartların sağlanacağı sözünü verirken, ilçede altyapı başta olmak üzere en büyük sorunların üzerine karalılıkla gedeceklerinin altını çizdi.

 

   Turizm, tarım ve sanayi yatırımlarının bölgede yoğun bir istihdam hareketliliği sağlayacağına olan inancını bir kez de Asaş Filtre yönetimine ve çalışanlarına aktaran Culha, doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel yapıyı, toplumun değer yargılarını gözeten bir çalışmayı ilk günden yaparak gelecek nesillere, altyapısı bitmiş, üst yapısı gelişmeye açık ve sosyal yaşamın yoğun olduğu bir Arsuz hedefi üzerinde yoğun bir çalışma yürüttüklerini sözlerine ekledi.

 
 
 
 
Arsuz’da Yatırımcılara Öncü Olacağız..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar