Skip Navigation Links

Bu Zamanda Genç Olmak

Genç Dergi Ekibi MKÜ’lü Öğrencililerle Buluştu

Eğitim   A+a-

 

    Mustafa Kemal Üniversitesi Mevlana Düşünürleri Topluluğu tarafından Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda “Bu Zamanda Genç Olmak” konulu konferans düzenlendi.

    Programa, Mevlana düşünürleri topluluk danışmanı Doç.Dr. Ramazan Gönenci, Topluluk Başkanı Yunus Emre Altun, Genç Dergi Yazı İşleri Müdürü Süleyman Ragıp Yazıcılar, Genç Dergi Yazarı Halit Yasir Özoğul ve beraberinde birçok öğrenci katılım sağladı.

   Öncelikle katılımcılara ney ve ud eşliğinde bir müzik dinletisi yapıldı. Dinleti sonrasında açılış konuşmasını yapan Topluluk Başkanı Yunus Emre Altun; üniversitede toplulukların insanları bir araya getirmek için iyi bir köprü olduğunu dile getirdi. Altun, “Ülkemize ve insanlığa faydalı işler yapmak ancak kaliteli ekiplerle olur.” diye konuştu.

    Topluluk Danışmanı Doç. Dr. Ramazan Gönenci ise, konuşmasında üniversite yıllarının gençlerin kendilerini geliştirmek için vaktin bol olduğu ve bu şekilde topluluklarda aktif olarak çalışmanın, program yapmanın gelecekte gençlere fayda sağlayacağını ifade etti. Gönenci gençlere, “Yeter ki siz isteyin bizler her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız.” çağrısını yaptı.

     BU ZAMANDA GENÇ OLMAK

    Genç Dergisi Yazı İşleri Müdürü Süleyman Ragıp Yazıcılar ise; gençlerin enerjilerini insanlığa faydalı işlerde harcamaları gerektiğini vurguladı. Bazı gençlerimizin hazine sandığının üzerine oturmuş bir dilenci gibi çevreden yardım beklediğini aslında kendilerinin nasıl bir hazinenin içinde olduklarını bilmediklerini söyledi.

    Yazıcılar, “Gönüllü olun! Başkasının derdiyle dertlenin üniversiteyi hızla bitirilmesi gereken yüksek lisans, doktora gibi durak gibi geçilen bir yer görmeyin, kendinizi gençliğinizi hayata dair gerçeklerle de yüzleştirin. Çünkü hayat sadece bu duraklardan değil, çok daha farklı duraklardan da geçmenizi isteyecektir” dedi.

   Program, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet