Skip Navigation Links

Civelek sanayi kuruluşlarını ziyaret etti

İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, Güzelçay (Akçay) mahallesindeki sanayi kur

Politika   A+a-

 

    İskenderun Alp Ateş Gübre A.Ş.’yi ziyarette konukları, Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Alpaydın ve yönetim kurulu üyesi Haluk Alpaydın karşıladı.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Alp Ateş Gübre A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Alpaydın, başarı dileğinde bulundu.

   Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Alp Ateş Gübre A.Ş.’de çalışan personelle tek tek selamlaştı.

    Aktif Filtre San. ve Tic.A.Ş. (AK-FİL) de ziyaret edildi.

   Burada konukları yönetim kurulu üyeleri Aldo Ellek, Enis Önay ve Murat Şalfun karşıladı.

   Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve partililerin de eşlik ettiği ziyarette, çalışanlara hitap eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İskenderun’da kalıcı, halkın ihtiyacına dönük çalışmalar yaptık. Dünyada küresel iklim değişikliği başladı. Yağmursuz, kurak bir kış yaşanıyor. Önümüzde susuzluk var. Bilimadamları böyle söylüyor. Biz küresel iklim değişikliklerine karşı önlemlerimizi aldık” dedi.

   Emeğe önem verildiğini, emekçinin hakkının verildiğini belirten Başkan, AK-FİL’de işçi ve işverenin bir aile gibi olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

   Önümüzde bir seçim olduğunu anımsatan Başkan, “Bu bir kısmettir. Bu beş yıl boyunca kalıcı, halkımız için önemli hizmetler ve çalışmalar yaptık. İnsan hata yapabilir. Ama asla kul hakkı yemedik, yedirmedik. Nasıl gelirsen gel kul hakkıyla gelme diyor. Bende kul hakkı yok, bu konuda müsterihim. Halkımız teveccüh gösterirse, yine aynı düşünce ve bilinçle halkımız için güzel çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

   Yeni içmesuyu şebeke çalışmasının tamamlandığını, eski şebekeden dolayı su kayıplarının önlendiğini, su çalışmasının halka ve belediyeye elektrik enerjisinden, damacana suya verilecek paraya kadar büyük bir tasarruf sağladığını anlatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “En önemlisi sağlığınızı kazanacaksınız. Çağdaş batı kullandığınız suyu içebilmesiniz de diyor. Suyu içmiyor ama dişinizi fırçalıyorsunuz, sebzelerinizi yıkıyorsunuz. İçmiş gibi oluyorsunuz. İskenderun’da 600 km içmesuyu şebeke borusu döşendi. Önümüzdeki yıllarda su sıkıntıları olacak. Barajlardaki su seviyeleri yüzde 30’larda. İskenderun’da bunun önlemini aldık, bu nedenle gönlüm rahat. Halkımız musluktan sürekli akan, sağlıklı suyu içecek. İskenderun’un altyapısı tamamlandı. Drenaj kanalları yaptık. Yağmayan yağmur birden yağıyor, sel riskine karşı önlemler aldık. Altyapı tamamlandı, artık üst yapı çalışmaları yapılacak” şeklinde konuştu.

   AK-FİL A.Ş. çalışanlarının, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in, halka eşit hizmet vermesi ve çalışanlar arasında ayrım yapmamasından dolayı memnuniyetini dile getirmesi üzerine, konuşan Başkan, “Belediye Başkanı şehrin eminidir. Herkese eşit davranmalı. Herkesin belediye başkanı olmalı. Ben bunu hayata geçirdim” dedi.

   Akçay ve Gültepe Mahallesinde oturduklarını belirten bazı çalışanlar da, Fatih Sultan Mahallesi-Akçay (Güzelçay) Mahallesi ile Sakarya-Gültepe Mahallesini birbirine bağlayan köprülerin yapımından dolayı teşekkür ettiler.

   Süperkok fabrikası da ziyaret edildi.

 

   Başkan’dan seçim nezaketi

   Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun Seçim Bürosu’nun önünden geçerken, başarı diledi ve el sallayarak seçim bürosundakilerle selamlaştı.

   Seçim bürosundakiler Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in nezaketine, tebessümle el sallayarak, karşılık verdi.

 


 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet