Skip Navigation Links

Hatay’da Osman Pamukoğlu Coşkusu…

30 Mart 2014 yerel seçimlerine sayılı günler kala siyasi parti genel başkanları da il, il dolaşıp halk ile bir araya geliyor.

Politika   A+a-

 

    Yarın Hatay’a gelecek olan Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu’nu binlerce vatandaşın karşılaması bekleniyor.

   Gençlerle Esnaf Turu…

   İlk olarak Antakya’da bir dizi ziyaretlerde bulunacak olan HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, İskenderun’a da geçip gençler ile birlikte esnaf turu ziyaretine katılacak. İskenderun’da ilk olarak HEPAR İlçe teşkilatını ziyaret edecek olan Pamukoğlu, sırasıyla İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC), Kuvayi Milliye Deneği, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ve esnaf ziyaretlerinde bulunacak. Gençlere verdiği değer ile bilinen HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, İskenderun HEPAR Gençlik Kolları ile birlikte esnafları ziyaret edip esnafın sorunlarını dinleyip çözüm önerileri sunacak.

     “Pamukoğlu, İskenderun Esnafına Işık Olacaktır”

    Pamukoğlu’nun her fırsatta gençler ile bir araya geldiğini söyleyen HEPAR İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Koray Öztepe ise, Pamukoğlu’nun gençlerin önerileri hususunda titizlikle davrandığını belirtti. İskenderun’da esnafların sorunlarını çok iyi bildiklerini ifade eden Öztepe; “Genel Başkanımız esnafların sorunlarına getireceği çözüm önerileri ile esnafımızın yoluna ışık tutacaktır. Pamukoğlu, kendisini Türkiye’ye ispatlamış bir lider. Artık Türkiye’de değişim zamanı. Ülkemizin daha güzel yarınlara ilerleyebilmesi için çarenin Osman Pamukoğlu olduğunu söylemek istiyorum” şeklinde konuştu. Yarın İskenderun’da olacak olan Osman Pamukoğlu’nun esnaf ziyaretlerine tüm İskenderun halkını davet eden Öztepe; “gelin, genel başkanımızın fikirleri ile esnafımıza hep birlikte ışık olalım. O içimizden biri halkın adamı Osman Pamukoğlu…” dedi.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet