Skip Navigation Links

İskenderun’un en iyi ustaları sanayi sitesinden çıkmıştır

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek sanayi esnafının konuğu oldu

Gündem   A+a-

 

    Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, sanayi esnafının konuğu oldu.

    Sanayi Sitesindeki Oto Makas Ustası Sabahattin Temiz’in işyerine konuk olan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, yapılan ve yapılacak olan çalışmalara değindi.

    Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, partililer ve sanayi esnafının da katıldığı kahvaltılı toplantıda, sanayi esnafı ile bir arada olmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Esnafımıza önem veriyoruz. Sanayi esnafına ve küçük sanayi sitesindeki üretime her zaman ihtiyacımız var. Çıraklıktan başlayarak, bizzat üretimin içinde, ustalar, kalfalar ve teknik elemanlar yetiştirmiştir. İskenderun’un en iyi ustaları sanayi sitesinden çıkmıştır. Bunların arasında büyük ölçekli işletme kuran başarılı girişimcilerimiz de var” dedi.

    Sosyal belediyecilik yapıldığını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Gönlüm rahat. İskenderun’u küresel iklim değişikliğine karşı hazırladık. İskenderun’da su sorunu çözüldü. İskenderun’da 50 yıl su sorunu olmayacak. Halkımız musluktan akan suyu içecek. Sert yağmurlarda İskenderun sel tehlikesinden uzaklaştı. Devasa drenaj kanalları yaptık” diye konuştu.

    İtfaiye hizmet binası, ulaşım planı, yeni köprüler, iskele, imar planı gibi önemli hizmet ve çalışmalar yapıldığını anımsatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, taziye evinin birincisinin açıldığını, ikincisinin de önümüzdeki günlerde açılacağını, taziye evlerinin sayısının arttırılacağını söyledi.

    Yerel yönetimlerin halkın yaşamını kolaylaştırması, mutluluğunu arttırması ve adaleti sağlaması gerektiğini vurgulayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, bu bilinçle halka hizmet verildiğini kaydetti.

   Halkımız teveccüh gösterdiği, tekrar göreve getirdiği takdirde, en önemli projenin kentsel dönüşüm projesi olduğunu, halkımızın mağdur edilmeden yapılacağını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İskenderun her geçen yıl daha çağdaş, daha modern, daha yaşanılır bir kent olacak” diye konuştu.

   Yöneticilerin herkesi yurttaş olarak görmesi gerektiğini, toplumda huzurun ancak böyle sağlanabileceğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, bu bilinçle halkımıza eşit ve adil hizmet verildiğini söyledi.

   Belediyenin halkın belediyesi olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Kul hakkı yemedik, yedirmedik. Çok çalıştık. Halkımıza layık olmaya çalıştık. Belediye halkın belediyesidir. Sizlerden, halkımızdan toplanan bütçe gene vatandaşımıza harcandı. İskenderun’un en önemli sorunlarını çözdük. Altyapısını, omurgasını tamamladık. Halkımızın yaşamını kolaylaştırmak, mutluluğunu arttırmak için çalışmalar yaptık. Halkımıza eşit ve adil hizmet verdik” dedi.

 


İskenderun’un en iyi ustaları sanayi sitesinden çıkmıştır videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Tuğrul Toysal 6 Mart 2014 Perşembe
"İskenderun’un en iyi ustaları sanayi sitesinden çıkmıştır" cümlesi ne kadar saçma...nerden çıkması gerekiyordu en iyi ustaların? bahçede, tarlada mı yetişmesi gerekiyordu? Tabii ki sanayiden çıkacak.
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet