Skip Navigation Links

Ercüment Kimyon’dan Ağır Sözler; “Bunun Adı; Paralel – Hırsız Ortaklığı!”

Mimar Ercüment Kimyon, 17 Aralık 2013 tarihinde yaşanan rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarının paralel, hırsız ortaklığını yansıttığını söyledi.

Politika   A+a-

 

 

   Ercüment Kimyon’dan Ağır Sözler;

    “Bunun Adı; Paralel – Hırsız Ortaklığı!”

   Halkın Demokratik Partisi (HDP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Mimar Ercüment Kimyon, 17 Aralık 2013 tarihinde yaşanan rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarının paralel, hırsız ortaklığını yansıttığını söyledi. Parti binası önünde partililerin katılımıyla basın toplantısı düzenleyen Ercüment Kimyon, Gülen cemaati ile Ak Parti’ye paralel – ortak hırsız yakıştırması yapıp, HDP olarak halkın demokratik tepkilerini ortaya koymalarına fırsat tanıyacaklarını söyledi.

    “Duyarsız Kalmadık, Kalmayacağız”

    Paralel yapıların hırsızlık şebekesine dönüştüğünü, Ak Parti’nin de temiz olmadığını iddia eden HDP İskenderun Belediye Başkan Adayı Ercüment Kimyon; “Bizler HDP’ nin tüm siyasi ve toplumsal bileşenleri demokrasi güçleri olarak, bütün bu olup bitenlere duyarsız kalmadık, kalmayacağız. Bir yandan yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, bir yandan da paralel – hırsız çetelerine karşı ve onun yerelde ki işbirlikçi si yerel iktidara karşıda halkımızın demokratik tepkilerini ortaya koymasına fırsat tanıyacağız. Gülen cemaatiyle devlet aygıtları ve kamu kaynaklarının kontrolü üzerinde yoğunlaşan iktidar kavgası kadar, halkın kabaran muhalefetinden de kapıldığı korku ve vehimler hükümeti yurttaşların hak ve özgürlüklerini ağır bir baskı altına sokan bir tek adam diktatörlüğüne yöneltiyor. Kişi hak ve özgürlüklerini yerle bir eden son yasa değişiklikleri ile başta internet olmak üzere bütün telekomünikasyonun, bütün adli mekanizmanın ve devlet istihbaratının doğrudan doğruya başbakan’a bağlanması ve bu kurumların işleyişinin yargı denetimi dışına çıkarılması, Türkiye’yi, her bir yurttaşımızın hayat ve özgürlüğünün Erdoğan’ın keyfine kaldığı bir diktatörlük ilanının eşiğine getiriyor. Bu vesileyle, bütün halkımız tepkilerini ortaya koymalıdır” açıklamasına yer verdi.

 

 



Ercüment Kimyon’dan Ağır Sözler;   “Bunun Adı; Paralel – Hırsız Ortaklığı!” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet