Skip Navigation Links

İskenderun Halkı Demokratik Yapıyı Özümsemiş

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Lokalinde ‘seçim güvenliği bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Gündem   A+a-

 

    164.324 Seçmen 547 Seçmen!

 

    İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar ve İlçe Jandarma Komutanı , İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Lokalinde ‘seçim güvenliği bilgilendirme toplantısında’ basın mensuplarıyla bir araya geldi.

    “İskenderun Halkı Demokratik Yapıyı Özümsemiş”

   Çok sayıda Radyo, televizyon ve gazete temsilcisinin katıldığı basın toplantısında konuşan İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin sükunet içerisinde geçmesini temenni etti. Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz başkanlığında siyasi parti temsilcilerinin katılımıyla alınan seçim güvenliği kararlarını basın mensupları ile paylaşan Kaymakam H. Hasan Özyiğit; “bildiğiniz üzere önümüz de bir yerel seçim var. Bu konuda gerek Hatay, gerekse İskenderun halkı demokratik bir yapıyı özümsemiş durumdadır. Bu da bizler için mutluluk verici” şeklinde konuştu.

    “Parti İlçe Başkanlarına Teşekkür Ediyorum”

    Basın mensuplarının kamu kurum ve kuruluşları arasında köprü görevi gördüğünü söyleyen Kaymakam Özyiğit; “bu toplantılarımız ilimiz de Sayın Valimizin başkanlığında il basın mensupları arkadaşlarımızla yapıldı. Bunun akabinde yine valimizin başkanlığında il siyasi parti başkanlarımızla bir toplantı yapıldı. Zaten tüm partilerimiz çok büyük bir olgunluk içerisindeler. Çevre kirliliği ve görüntüsü ile alakalı birçok özveride bulundular. Ciddi kararlar alındı. Bunlarda ilimiz genelinde uygulanıyor. Bu vesileyle aynı toplantıyı ilçemizde de yaptık. Çok değerli parti ilçe başkanlarımız hakikaten büyük bir olgunluk içerisinde seçimin huzur, barış içerisinde çevreye en az rahatsızlık verilmesi konusunda hep birlikte ortaya ortak bir irade konularak bir karar alındı. Dolayısıyla ben bu şekilde özverili davranan ilçemiz de ki siyasi partilerin ilçe başkanlarına teşekkür ediyorum. Burada toplanmamızın amacı seçim süreci ile ilgili alınan kararlarla alakalı sizleri bilgilendirmek ve önerilerinizi dinlemek” dedi. Kaymakam Özyiğit’in sona eren konuşmalarının ardından slayt gösterimi ile seçim 30 Mart 2014 yerel seçim sürecinde alınan kararlar basın mensuplarına anlatıldı. Sona eren gösterimin ardından basın mensupları öneri ve görüşlerini Kaymakam Özyiğit ile paylaştılar. Öte yandan, İskenderun’da polis bölgesinde ki seçmen sayısının 146.032 olup sandık sayısının 481 olduğu jandarma bölgesinde ise seçmen sayısının 18.292 olduğu sandık sayısının ise 66 olduğu bildirildi. Arsuz ilçesinde ise 18.777 seçmen olduğu 63’te sandık olduğu bilgisi verildi.

 

;


 


İskenderun Halkı Demokratik Yapıyı Özümsemiş videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet