Skip Navigation Links

Taziye Evi Açılışında Civelek’e Sevgi Seli

İskenderun Belediyesi tarafından her üç mahalle ortasına açılması hedeflenen taziye evlerinin ilki Yunus Emre Mahallesinde hizmete açıldı.

Gündem   A+a-

 

    İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in açılışını gerçekleştirdiği taziye evine çok sayıda vatandaş katılırken Başkan Civelek’e vatandaşların sevgi seli görülmeye değerdi.

    “İskenderun Halkı Hizmetin En İyisine Layık”

    Taziye evinin içine sığmayan vatandaşların bir kısmı dışarı da beklerken Başkan Civelek, hem taziye evinin için de hem de dışarıda olmak üzere iki ayrı konuşma yaptı. Dualarla hizmete açılan İskenderun Belediyesi 1 Nolu Taziye evinde vatandaşlara hitaben konuşan Civelek, hemen her mahalle de bir taziye evi açılacağını müjdeledi. İskenderun halkının en iyi hizmetlere layık olduğuna dikkat çeken İskenderun Belediye Başkanı ve CHP Adayı Dr. Yusuf Civelek; “hepinizin bildiği gibi artık her şey değişiyor. Dünya da değişmeyen tek şey değişimdir. Değişimle gelişim beraber geliyor. Ölüm haktır. Her fani ölümü tadacaktır. Allah düşürmesin. Eskiden taziyeler evler de kabul görürdü. Eskiden teknoloji bu kadar çok gelişmemişti. Çekirdek aileler bu kadar geniş değildi. Fakat artık taziyeyi evler de kabul görmek pek mümkün olmuyor. Bildiğiniz üzere halen cenazelerimiz de taziye için çadırlar kuruyoruz. Fakat bu çadır kurulurken yollar trafiğe kapanıyor. Bu da birçok yerde tepkiye neden oluyor. Bunun yanında çadırlar bazen olumsuz hava şartlarına da pek uygun olmuyor. İşte bizler bu sebepleri göz önünde bulundurarak her 3 mahallenin ortasına bir taziye evi kurma kararı aldık. Gelişmiş bütün ülkeler de bu sistem bu şekilde işliyor. İskenderun’a hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

    Başkan Civelek’in sona eren konuşmalarının ardından Yunus Emre Mahallesinde hizmete açılan İskenderun Belediyesi 1 Nolu Taziye evi dualarla hizmete açıldı.

 

 


Taziye Evi Açılışında Civelek’e Sevgi Seli   videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet