Skip Navigation Links

İnşaat Mühendisleri Odasından Meslek İçi Seminer

Meslek içi eğitim seminer programlarından 3.sünü İTSO binasında gerçekleştiren İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği

Gündem   A+a-

 
İnşaat Mühendisleri Odasından Meslek İçi Seminer
 
Meslek içi eğitim seminer programlarından 3.sünü İTSO binasında gerçekleştiren İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği , Mustafa Kemal Üniviersitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd.Doç.Dr. Hakan T. Türker ‘in ‘’Mühendisliğin Bazı temel kavramlarının deneysel uygulamalarla anlatımı’’ ve ‘’ kapasite tasarımı ilkesi ve Türk deprem yönetmeliği’’ konularında konuklara bilgi verdi.
 
İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği Başkanı Bülent Seküçoğlu yaptığı açılış konuşmasında ‘’ Bugün düzenlemiş olduğumuz Meslek içi eğitim seminerlerinin 3 haftası ve bu seminerlerin Mart sonuna kadar devam edecek , bu tür etkinliklerle üyelerimizin Mühendislik alanında zamanın gelişen bilgilerinden faydalanması için çaba sarf ettiklerini söyleyerek katılımcılara teşekkür ederim’’ dedi.
 
İskenderun İnşaat Mühendisleri Odasına kayıtlı üyeler ve Mustafa Kemal Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği seminer ilgi ile izlendi.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet