Skip Navigation Links

Mustafa Sarıgül’e Hatay’lılardan Doping

Şişli Evlendirme Salonu’nda gerçekleşen buluşma büyük heyecan yarattı.

Gündem   A+a-

 

  İstanbul’da faaliyet gösteren Hatay’lı sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri ve işadamları, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül’e destek vermek için bir araya geldiler. Şişli Evlendirme Salonu’nda gerçekleşen buluşma büyük heyecan yarattı.

 
  Önce İstanbul ve ardından da Türkiye ile ilgili hayallerini ve projelerini Hatay’lı STK temsilcileri, kanaat önderleri ve işadamlarına anlatan Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı öncesi ve sonrası Hatay’lılardan gördüğü desteğe de teşekkür etti.

 

 

  Organizasyon komitesinde Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Hatay İl Başkanı Mehmet Daraoğlu ve İskenderun Sorumlusu Nadim Uzun’un yer aldıkları buluşmada onlarca Hatay’lı işadamı da bulunarak, Mustafa Sarıgül’ün çalışmalarına katkı verdi.

 

 

 

  TDH İskenderun Sorumlusu Nadim Uzun yaptığı açıklamada, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül’ün tüm çalışmalarına Türkiye’nin heryerinden verilen katkılar gibi, Hatay’dan da destek vermek gayretinde olduklarını söyledi ve buluşmaya ilişkin şunları söyledi: “ CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Mustafa Sarıgül ile İstanbul'daki Hataylı dernekler, işadamları kanaat önderleri ve diğer Hataylı hemşerilerimiz buluşma gecesi düzenlenmiştir. Bu gecenin oluşumunu Hatay TDH başkanı Mehmet Daraoğlu ve İskenderun sorumlusu olarak tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte hazırlayarak, önemli bir buluşmanın altına imza attık. Hatay mozaiğinin tüm renk ve güzelliklerinin İstanbul’da bir araya gelerek kendisine destek vermesinden dolayı mutluluğunu ifade eden Mustafa Sarıgül, buluşmaya katılan herkese tek tek teşekkür etti.”

 

 

 

 

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet