Skip Navigation Links

Polis Trafik Canavarına Savaş Açtı!!!

Veliler dikkat!!! Çocuklarınızı emanet ettiğin öğrenci servisleri balık istifi dolduruyor ve çocuklarınızın can güvenliğini hiçe sayıyor

Gündem   A+a-

Veliler dikkat!!! Çocuklarınızı emanet ettiğin öğrenci servisleri balık istifi dolduruyor ve çocuklarınızın can güvenliğini hiçe sayıyor. Bu konuda tavizsiz duruş sergileyen İskenderun Emniyet Teşkilatı kararlı mücadelesini sürdürüyor.

Polis Trafik Canavarına Savaş Açtı!!!

İskenderun’da trafik keşmekeşinin son bulması, kural tanımazlığın sona ermesi, servislerin haddinden fazla öğrenci taşımasının yarattığı tehlikelere savaş açan İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Başkomiser Şerafettin Can ve tüm ekipler, halk can ve mal güvenliği konusunda tavizsiz uygulamalarını sürdürüyorlar.
Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği’nin yaptıkları uygulamada, bir öğrenci servisinde olması gerekenin iki katı öğrenci taşışan servis minibüsü günümüz Türkiyesi’nde büyük ayıp olarak karşımıza çıktı.
Kontroller sırasında balık istifi öğrenci taşıyan minibüste fotoğraf çekimi yapan gazetecilere yüzlerini kapatan öğrenciler de bu ayıbın farkında olacaklar ki, yüzlerinin görünmesini istemediler.
Velilere çocukların can güvenliği konusunda teminat veren bazı öğrenci servisleri, yasa ve kural tanımazlığın en ileri boyutunda, öğrencilerin can ve mal güvenliğini tehdit etmeğe devam ediyorlar.
Tavizsin duruşuyla takdir toplayan İskenderun Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Başkomiser Şerafettin Can’ın, öğrenci servisleri hassasiyeti ile ehliyetsiz, kasksız motosiklet sürücüleri konusundaki çalışmaları, tüm vatandaşların can ve mal güvenliği açısından çok büyük önem arzediyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet