Skip Navigation Links

Kuş:Biz emekten yana olan bir sendikayız!..

Seçim çalışmaları dolayısıyla İşçi Partisi İskenderun İlçe çalışmalarını sürdürmektedir.

Politika   A+a-

 

    İşçi Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Emilhan Güçlü ve meclis üyeleri Eğitim-İş İskenderun şubeyi ziyaret ederek, sendika yöneticilerinden İşçi Partisine destek istedi.

    Ziyarette İşçi Partisi ilçe başkanı Fatih Şirin ve Sendika şube başkanı Hasan Kuş, sekreter Adnan Çelik ve diğer sendika yöneticileri hazır bulundular.

    Hasan Kuş, sendikanın emekten yanı bir sendika ve Atatürk çizgisinde bir sendika olduğunun altını çizerek şunları söyledi. “Bir emekten yana olan siyasi partiler var, bir de emeği sömüren kesim vardır. Bu emekten yana olanlar değişik alanlarda bölünmüşlerdir. Ana çelişki emekse o zaman bu insanlar emekten yana olanlarla bir araya gelmek zorundalar. Biz sol yelpazede gördüğümüz partilerin en azından ortak çıkarlar temelinde bir araya gelmeleri gerekir. Zaten Türkiye’nin geldiği yeri görmekteyiz. Komşularımız ile durum, El Kaide gibi terör örgütlerinin buralarda yaratacağı olayları biliyoruz ama bir türlü birlikte davranamıyoruz.”

    Kuş ayrıca Atatürk’te birleşenlerin Atatürk’ün fikirlerini savunmak ve birlikte olmanın zorunluluğunu da belirtti.

    Emilhan Güçlü ise Atatürk’te birleşenlerin İşçi Partisine oy vermelerini önerdi. “Genel Başkanımız Doğu Perinçek’in önerdiği şey: AKP’yi yıkmak mı istiyorsunuz, alın size formül, ‘Ey CHP, ey MHP, ey İşçi Partisi gelin bir araya ama Atatürk’te birleşmek şartı ile’ demektedir. Atatürk bir devrim ve Atatürk tam bağımsızlık formülüdür. Atatürk Cumhuriyeti ‘kimsesizlerin, kimsesi’ diye tanımlamıştır. Ama şimdi Cumhuriyet yağmacıların, talancıların, emperyalist işbirlikçilerin saldırısı altındadır. Türkiye Cumhuriyetini yıkmak ve komşularımızı parçalamak isteyen emperyalist programı uygulamaktadır. Biliyorum zaten oyunuzu vereceksiniz, Çünkü biz Atatürk fikirlerini savunmaktayız” diyerek konuşmasını tamamladı.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet