Skip Navigation Links

Hisselerinizi Satmayın!!!

Metin Önde, yaptığı uyarıyla da dikkatleri çekti:Hisselerinizi Satmayın!!!

Ekonomi   A+a-

 

    İsdemir’de işçilerin sahibi olduğu hisselerin devri konusunda gösterdiği çabadan dolayı telefonla arayarak Adalet Eski Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’e tüm İsdemir çalışanları adına teşekkür eden Metin Önde, yaptığı uyarıyla da dikkatleri çekti:

    Hisselerinizi Satmayın!!!

    AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’in ziyaretlerinde hisse senetlerinin durumu hakkında müjdeyi verirken aynı zamanda uyarısını yapan Türk Metal Sendikası İskenderun Bölge Temsilcisi Metin Önde, 40 gün içerisinde pay sahiplerine dağıtılması beklenen hisse senetlerinin satılması konusunda acele etmemeleri konusunda İsdemir işçisini uyardı.

    İsdemir’in borsaya açılması durumunun söz konusu olduğunu hatırlatan Metin Önde, 11 yıldır bekleyen işçinin, en azından hisselerini gerçek değerinde yarasına merhem olacak ölçüde bir rakama satmasının daha mantıklı bir yöntem olacağına dikkat çekerek, pay sahiplerine önemli uyarılarda bulundu.

    Metin Önde açıklamasında şöyle dedi: “Adalet eski Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Adayı Sadullah Ergin’in İsdemir hisseleri konusunda yoğun emekleri var. Bu emekler sonucunda Türk Ticaret Kanunu’nun da bir yere gelmesi, İsdemir’in de gidecek yerinin kalmamasından dolayı 13 Şubat tarihi itibariyle yönetim kurulu toplandı hisselerin pay defterine yazılması karara bağlandı. 40 gün içerisinde gerçek kağıtlar basılarak pay sahiplerine dağıtılacak. Hisse senetlerini ikinci ve üçüncü şahıslar tarafından alınıp-satılması veya nakde çevrilmesi söz konusu olacak. Borsanın bir alt kanalı olan serbest işler platformunda alınıp satılması hakkı getiriyor.

    Hissedarlar acele etmesinler, İsdemir borsaya girmeden hisselerin gerçek değerini bulmak şansı yok. 11 yıldır beklenen yılan hikayesine dönen hisse mevzusu en azından işçimizin yarasına merhem olsun isterim. “

 


Hisselerinizi Satmayın!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet