Skip Navigation Links

Türk Metal Bunu Hep Yapıyor..

Türk Metal Sendikası İskenderun 1 No’lu Şubenin düzenlediği Kıbrıs eşli Eğitim turu 3 Şubat-7 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Gündem   A+a-

 
 
 
“Nazar etme ne olur, çalış senin de olur!!!” Diyerek Kıbrıs’a eşleriyle giden Türk Metal’lliler, Kıbrıs’ta muhteşem bir tatil ve eğitim programı sonrası mutlu bir şekilde Türkiye’ye döndüler. Türk Metal’in tesislerinde ağırlanan üyeler, sosyal tesisi olmayanlara da, “belki bir gün sizin de olur” diyerek yanıt verdiler..
 
 
Kıbrıs’ta düzenlenen eşli eğitime şubeye bağlı Yazıcı A.Ş, Noksel A.S, Sanko Makine, Çumitas A.S, Eti Toprak, Adana Emniyet Kademe Amirliği ve Reşa Demir iş yerlerinden 46 Aile toplam 93 kişi katildi. Üyeler ve esleri sendika yöneticilerine teşekkür ederek çok mutlu olduklarını dile getirdiler.
 
 
 
 
 
Kıbrıs Girne Büyük Anadolu Otelde ağırlanan üyeler ve esleri eğitim ve gezi turundan duydukları memnuniyeti sık sık dile getirerek sendikalarının kendilerine sağladığı bu avantajı yaşamayanların da mutlaka yaşaması gerektiğini belirterek, Türk Metal Sendikası üyesi olmaktan onur ve gurur duyduklarını söylediler.
 
 
 
 
 
İlk aksam düzenlenen yemek ve eğlence programına katılan Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul KAVLAK üyelerin yoğun tezahüratı ‘le karşılandı.
Yemek öncesi açılış konuşmasını yapan Türk Metal Sendikası İskenderun 1 No’lu Şube
Başkanı Çakır VARAN şunları söyledi;
 
 
 
 
 
“Türk Metal Sendikamızın Akdeniz’deki gür sesi cefakar vefakar emekçileri ve saygı değer eşleri. Yavru vatanımız Kıbrıs ta kendi otelimizde sendikamızın düzenlemiş olduğu eşli eğitime hepiniz hoşgeldiniz. Bizler, Türk Metal’in Doğu Akdeniz’de minik bir dalıyız Türk Metal üyesi olarak biz eslerimizle çocuklarımızla vermiş olduğunuz tatil gibi imkanlardan dolayı size teşekkürlerimizi sunuyoruz, iyi ki varsınız. İyi ki biz Türk Metalliyiz aynı yolda yürümekten şeref duyduğumuz isçinin umudu ağabeyi Metal is kolunun bir numarası Türk-Metal Sendikası’nın Genel Başkanı Sayin Pevrul Kavlak’la aynı safta mücadele vermekten guru ve onur duyuyoruz” dedi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet