Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ödülünü Başbakan Erdoğan'ın Elinden Aldı

Siyaset yerelde başlar' sloganıyla 2008 yılında başlatılan siyaset akademisinin İskenderun'da yapılan 2010 yılı bahar dönemi eğitimleri sınav sonucund

Gündem   A+a-

Siyaset yerelde başlar” sloganıyla 2008 yılında başlatılan siyaset akademisinin İskenderun’da yapılan 2010 yılı bahar dönemi eğitimleri sınav sonucunda İskenderun birincisi Avukat Abdülkerim Güven oldu.
Başarılı hukukçu Avukat Abdülkerim Güven ödülünü AK Parti Genel Merkezi’nde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.
Bilindiği üzere Avukat Abdülkerim Güven, geçtiğimiz genel seçimde milletvekili aday adayı olmuş ve listede 2. Sırada yer almasına kesin gözüyle bakılırken, son anda yapılan bir değişiklikle yerine Orhan Karasayar’ın aday gösterildiği iddiaları siyaset kulislerinde büyük yankı bulmuştu.
Bölgemizde AK Parti’nin çok önem verdiği genç bir hukukçu ve siyasetçi olan Avukat Abdülkerim Güven, oldukça mütevazı, bilgili ve birikimli olması nedeniyle AK Parti Genel Merkezi’nin gözde genç siyasetçileri arasında yer alıyor.
Avukat Abdülkerim Güven’in önümüzdeki genel seçimlerde milletvekilliğine aday olup olmayacağı merak konusu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar