Skip Navigation Links

Biz Her Yerde Liseliyiz

İskenderun Lisesi eski mezunları düzenlenen dayanışma gecesinde bir araya geldi.

Magazin   A+a-

 

   Yurtdışından ve şehir dışından birçok İskenderun Lisesi eski mezunlarının katıldığı gece de bir araya gelen lise arkadaşları birbirlerini yıllar sonra bir arada görebilmenin mutluluğunu yaşadılar.

 

    Eski Mezunlar Yıllar Sonra Bir Araya Geldi

 

   1985 yılı İskenderun Lisesi mezunu olan Galip Çağatay’ın söz ve müziğin kendisine ait olduğu ‘Biz Her Yerde Liseliyiz’ şarkısı ise geceye damgasını vurdu. İskenderun Lisesi Mezunları Derneğinin düzenlediği etkinliğe uzun yıllar İskenderun Lisesinde görev almış ve emekliye ayrılan öğretmenler de katıldı. Yıllar önce sınıf sıralarında çekilen fotoğraflar ile hazırlanan slayt gösteriminin projektöre yansıtılması da katılımcıları yıllar öncesine götürdü. Yoğun ilgi gösterilen ve bir süre ayakta alkışlanan slayt gösteriminin ardından ise 1985 yılında İskenderun Lisesinden mezun olan Galip Çağatay’ın dernek için hazırladığı söz ve müziğin kendisine ait olduğu ‘Biz Her Yerde Liseliyiz’ parçası davetlilerin ellerinde ki Türk bayrakları ve İskenderun Lisesi amblemi ile coşkuyla dinlendi.

 

    “Zamanda Yolculuğun Mümkün Olduğunu Biliyoruz”

 

   Düzenlenen gecenin açılış konuşmasını yapıp zamanda yolculuğun mümkün olabildiğini ifade eden İskenderun Lisesi Mezunları Dernek Başkanı Çiğdem Cengizhan; “Zamanda yolculuğun mümkün olduğunu artık biliyoruz. Çünkü İskenderun’un sıcacık memleket kokan havasında birkaç senedir kimimiz yirmi, kimimiz otuz, kimimiz ise otuz beş sene öncesine gidip geliyoruz. Karşılıksız bir sevgi ve dostlukla kaldığımız yerden sarıldık birbirimize. Ve her yeni katılan dostluğa yeni bir hatırıyla gülümsüyoruz bu yolculukta. Bizi birlikte bu yolculuğa çıkartan her sene aramıza katılarak yolculuğumuzu daha güzel ve güçlü kılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bu sıcak ve her gün artan sevgi seli bizi dernek olma yoluna yitti. Ve bu yıl bunu da başardık. Umarım hep birlikte daha güzel şeylere imza atacağız” şeklinde konuştu. Dernek Başkanı Cengizhan’ın ardından alkışlarla sahneye çıkan İskenderun Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Turgut Deliveli ise; “eğer sizler birlik ve beraberlik içerisinde olursanız ben inanıyorum ki İskenderun Lisesinden mezun olanlar bir gün bu güzel Türkiye’yi idare edeceklerdir” dedi.

    Sona eren konuşmaların ardından sahne alan Murat Bulut şefliğinde ki fasıl grubu ise davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Akşam ilerleyen saatlere dek eğlenen eski mezunlar oyun pistini de bir an olsun boş bırakmadılar.

 


Biz Her Yerde Liseliyiz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet