Skip Navigation Links

Nazar Etme Ne Olur Çalış Senin de Olur!!!

Kimisi ikinci, kimisi ise üçüncü kez Türk Metal’in tatilinden yararlanıyor.

Yaşam   A+a-

 

   Aidatlarının nerelere kullanıldığından emin bir şekilde, alın teri ve emeğin karşılığını bulduğu tesislerde aileleriyle birlikte tatil yapan Türk Metal Üyeleri aynen şöyle haykırdı:

   Nazar Etme Ne Olur Çalış Senin de Olur!!!

   Türk Metal Sendikası, eğitim ve kültür turlarına devam ediyor.

   Uzun yıllardır sosyal sendikacılık konusunda attığı adımlarla büyük takdir toplayan, sadece üye işçilerinin değil, ailelerinin de gönlünü fetheden Türk Metal Sendikası, eğitim ve kültür turlarına 45 ailenin katıldığı Kıbrıs seyahatiyle devam ediyor.

   Üyelerini ve ailelerini 5 yıldızlı kendi tesislerinde ağırlayan Türk Metal Sendikası, İskenderun Körfezi’nin saygın kuruluşları Yazıcı Demir Çelik ve Noksel Çelik Boru Sanayi A.Ş. başta olmak üzere üyelerin tatile gittikleri tur oldukça kıskandırdı.

   İşçilerden bazılarının ilk kez, bazılarının ise ikinci veya üçüncü kez gittikleri eğitim ve kültür tatili, Kıbrıs’ta 5 gün sürecek.

   Eşiyle birlikte ikinci tatilini yapmanın mutluluğunu yaşayan Yazıcı Demir Çelik işçisi iki çocuk babası İbrahim Demirci, daha önce de Ankara turuna katılarak muhteşem bir tatil imkanı bulduklarını hatırlattı.

 

   Türk Metal’in yetkili olduğu sanayi kuruluşlarında işçinin alın teri ve emeğine saygı duyduğunu belirten İbrahim Demirci’nin eşi Sevil Demirci, eşinin Türk Metal tercihinden dolayı mutlu olduğunu ve aidatlarının nerelere kullanıldığını her tatil turunda görmek fırsatı bulduklarını anlattı.

    Türk Metal Sendikası İskenderun 1 No’lu Şube Başkanı Çakır Varan, eğitim ve kültür turlarının doğal akışında uzun yıllardır sürdüğünü belirterek şöyle konuştu: “kurulduğu günden bu yana 33 şubesiyle birlikte tatil dönemlerinde ailelerle, diğer zamanlarda bekar eğitim ve kültür turlarına devam ediyor.

   Bu süreci Yazıcı, Noksel, Re-Sa, Körfez, Sanko Makine, Adana Emniyet gibi işyerlerinden üyeler aileleriyle birlikte tatil yapacaklar. Eğitim ve kültür turlarımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecek.”

   Türk Metal’le eğitim ve kültür turlarına katılan üyeler ise duygularını aktarırken, duygularını yorumsuz yayınlıyoruz.

 

 

 


Nazar Etme Ne Olur Çalış Senin de Olur!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet