Skip Navigation Links

Bir dönem daha hizmet etmeye adayım!..

İskenderun Numune Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Fikret Bal; “Hizmet Etmeye Adayım” dedi.

Politika   A+a-

 

    İskenderun Numune Mahallesinde 3 dönemden bu yana muhtarlık görevini sürdüren Fikret Bal, ‘bir dönem daha hizmet etmeye adayım’ dedi. Numune Mahallesinin 15 bin nüfusa yakın olduğunu açıklayan Muhtar Fikret Bal, mahalleli ile ilişkilerinin çok iyi olmasından ötürü bir kez daha Numune Mahallesi Muhtarlığına aday olmak istediğini söyledi.

 

   “Vatandaş ve Kurum Arasında Köprü Görevi Görüyorum”

 

   Mahalle sakinleri tarafından çok sevilen ve her girdiği seçimde açık ara oy farkıyla ipi göğüsleyen Fikret Bal, İskenderun Belediyesinden birçok hizmet aldıklarını ve mahallenin en büyük sorunu olan Dr. Sadık Caddesi üzerinde ki kanalizasyon hattının üstünün 2 ay içinde kapanmasının mutluluk verici olduğunu belirtti. Mahalle sakinlerine hizmet ederken kendisini vatandaş ile kurumlar arasında köprü olarak gördüğünü söyleyen Bal; “3 dönemdir hizmet ediyoruz. Allah nasip ederse bir dönem daha bu görevi sürdürmeye devam etmek istiyoruz. Geçmişe baktığımız zaman iyi hizmetler geldiğinden ve mahalleleri ile ilişkilerin çok iyi olmasından ötürü bir kez daha aday olmayı düşündüm.

 

    Hizmet anlamında belediye iyi ilişkiler içerisinde olduğumuz sürece mahallemize belediyemiz tarafımızdan iyi hizmetler yapıldı. Bunu inkar etmemek lazım. Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde ki kanalizasyonun uzun süre kapatılmaması ve mevcut belediyenin gelip 2 ayda bunun üstünü örtmesi ve bize bir cadde ortaya çıkartması, alt yapıların bitmesi 185. Sokaktan 195. Sokağa kadar bütün sokaklara parke taşı döşenmesi konusunda İskenderun Belediyesi gerekeni yaptı. Mahalle şu anda 15 bin nüfusa yakın. 6 binde seçmeni var” açıklamalarına yer verdi.

 


Bir dönem daha hizmet etmeye adayım!.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet